Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Bende merak ediyorum sonunu... Yekta yaptırıyorsa vardır o işte bir güzellik... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 heee bunu biliyordum ben yahu Yekta kardeşim sankim ticariler gibi olacak ve biraz yüksek kalacak gibi. inşallah güzel olur. bitsin hele bi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Benim seçtiğim kol dayama modelinin ayağı hazırda yoktu. Beklemem getekiyordu. O sebeple kaynak yaptırdım. Bekleseydim mekanizma şu: Bu mekanizma ile kaynaksız montaj yapılıyor. bekliyoozz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Buyrun son hali http://hizliresim.com/VpmEvv http://hizliresim.com/nPZELM http://hizliresim.com/vzrZn4 kardeşim bir de kol dayama açıkken vites kolu ile arası ve yüksekliğini çekebilir misin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Taner onu pazartesi çekelim. Araç babamda şuan denizliye düğüne gidiyorlar pazar akşamı dönecekler. Ancak konum olarak ideal. Pazartesi tekrar fotoğraf çekerim. olur kardeşim hayırlı olsun hayırlı yolculuklar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Aydos Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Doseme ve kolcaklar gercekten cok iyi olmus iyi iscilik fark ediliyor. Gule gule kullanin. Bunu yaptirmayi bende dusunebilrim ama bunu dosemeyi sokmeden yapabilirlermi cok merak ediyorum. Dosemelerle bi sıkıntım yok simdilik onun icin bozdurmak istemem. Ama montaji yapmak icin dosemeyi sokmek sart gibi gorunuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 en farklı focus sizde olacak sanırım yine. döşeme kaça mâl oldu bu arada? işçilik oldukça iyi duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Ne yaptın canım araca Yekta :):) Şaka bir yana hayırlı olsun, keyifle kullan. . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 (düzenlendi) yekta abi eski doseme rengine uygun cift renk niye dusunmedin ? passat ve cc nin dosemeleri gibi tam anlatmak istedigim gibi linkdeki:) http://www.jettaturkiye.com/%DD%E7-donan%FDm/2953-deri-koltuk.html Haziran 22, 2014 Cem Durna tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 abi izmirin sicaginda deri biraz sikinti yaratmazmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Taner onu pazartesi çekelim. Araç babamda şuan denizliye düğüne gidiyorlar pazar akşamı dönecekler. Ancak konum olarak ideal. Pazartesi tekrar fotoğraf çekerim. Yektacım yahu gelmedi mi o pazartesi daha ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 İyi günlerde kazasız sürüşlerde kullanın. her ikisi de açıkken 6.vitesi kullanmak biraz zorlayabilir gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap