Yusuf Sarı Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2015 Selamlar aradım ama böyle bir konu bulamadım. Aracımda ki kapı altı ışıklarını bir türlü yakmayı beceremedim her yeri kurcaladım kitapçıkta ta bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Birde vites çerçevesindeki mat plastik bölüm soyulmaya başladı ne yapmam gerekir iyice çoğalmadan servise gitmeli miyim? Saygılar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Baya yaklaştırıp baktığımda bişey deymis gibi görünen yerin yanlarının da kabarık olduğu görülüyor. Nasıl üretilmemis o parça sizinki yeni kasa mi yani makyajlı olanmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Servisten aradılar o parçanın üretimi henüz yokmuşmuş Parça ellerinde olduğunda garanti kapsamına girip girmediği belli olacakmışmış. Hayır o değil suçu parfüm sıktın deyip bana atacaklar diye arabayı 1 aydır yıkatmıyorum:( Parça henüz otosanın stoklarına girmemiş olabilir, ama garanti için bunun beklenmesi saçma değil mi? Gerekirse Almanya'dan bile sipariş geçilebilir. İmkanınız varsa başka bir servise de uğrayıp fikirlerini alın derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Sarı Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2015 bugün aradılar 9 martta stoklarına girecekmiş.Garanti olayı o zaman belli olacakmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Yusuf Sarı
Selamlar aradım ama böyle bir konu bulamadım.
Aracımda ki kapı altı ışıklarını bir türlü yakmayı beceremedim her yeri kurcaladım kitapçıkta ta bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Birde vites çerçevesindeki mat plastik bölüm soyulmaya başladı ne yapmam gerekir iyice çoğalmadan servise gitmeli miyim?
Saygılar...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 18 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap