Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Şunu bir arar mısın acaba? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2013-24000km-temiz-powershift-otomatik-204415856/detay 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Bordo olanın km çok düşük [emoji2] iki kapı değişmiş ... ama yinede değerlendirilebilir geldi bana Şunu bir arar mısın acaba? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2013-24000km-temiz-powershift-otomatik-204415856/detay hanımefendi önü ızgaralı olanları istemiyormuş patron... 2009-2012 olanlar tercihiymiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 hanımefendi önü ızagralı olanları istemiyormuş patron... 2009-2012 olanlar tercihiymiş. Hmmm, bu daha mantıklıydı o sebeple tavsiye etmiştim. O zaman güvenlik paketli bir aracı bul, al gitsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 aracı bul işte tüm problem burda başlıyor. İstekleri karşılaayan aracı bir türlü bulamıyorum neyse aklınızda bulunsun bulan olursa "Eureka Eureka" demesin buraya yazsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 işte tüm problem burda başlıyor. İstekleri karşılaayan aracı bir türlü bulamıyorum neyse aklınızda bulunsun bulan olursa "Eureka Eureka" demesin buraya yazsın Kolay gelsin [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Kolay gelsin [emoji2] Çok manidar buldum bu sözü araç ararken ruh halim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 hanım ısrarla otomatik araç istiyor Fiesta mümkünse kırmızı- borda- mor- mavi renk otomatik istiyor.. Beyaz ve gri asla olmaz mışş hanımefendi önü ızgaralı olanları istemiyormuş patron... 2009-2012 olanlar tercihiymiş. Allah kolaylık versin abicim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Çok manidar buldum bu sözü araç ararken ruh halim... Anladın sen onu [emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Ah ah en iyi ben anlarım Ahmet'im ... Bu arada yakında bir Reno bayii varsa yeni Clio test sürüşüne gidin, bak çok beğenecek, ikinci el temizi de var hem vergi avantajı hemde daha hesaplı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Ah ah en iyi ben anlarım Ahmet'im ... Bu arada yakında bir Reno bayii varsa yeni Clio test sürüşüne gidin, bak çok beğenecek, ikinci el temizi de var hem vergi avantajı hemde daha hesaplı.. Abi onuda çok beğeniyor (kırmızısı tabiki ) ama oda 40.000 civarı min. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Aklımda olsun, akşam üzeri bizim 2.el'in mekanına gideceğim, bakayım. Bu arada sağlam subluminal mesaj vermişsin Yakup ...sıralayalım. - Kız arkadaşım var. - Kız arkadaşım gariban değil. - Kız arkadaşımın ehliyeti var. - Kız arkadaşım bana güveniyor. ...son olarak (ve de en etkili mesaj) - Yengeniz bana sormadan/söylemeden iş yapmaz. [emoji14]ray: edit : Bizim ikinci el'cilere sordum ... Focus var dediler, fiyatını bile zikretmelerine izin vermeden pas geçtim. Sonuçta bizde yokmuş ... malesef. Science of Deduction hanımefendi önü ızgaralı olanları istemiyormuş patron... 2009-2012 olanlar tercihiymiş. Bu sikinti bizde de var... Hanim Ford'un yeni ön tasarimini hic sevmiyor.. Kurbaga agzi gibi ne bicimsiz sevimsiz sey diyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2015 Science of Deduction SH Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Limitleri attırdık çünkü 22 liraya araba falan yok --- Sıfır olarak i10 otomatik düşünüyoruz 40 bin tl ama ilk araç olması sebebi ile sıcak değilim. --- Fiesta gördüm 38 bin liraya 28 bin'de 1.6 pws. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2013-kazasz-fiesta-1%2C6-trend-otomatik-28%2C000-km-de-lansman-rengi-214653997/detay --- Birde bu jazz 29 bin liraya 85 bin'de otomatik http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinde-darbe-deyisen-yok-213211910/detay/ Sizce bu alınır mı? En azından 1-2 yıl binmelik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Fiesta iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Bence de fiesta alın 5 yıl binsin... ya şu jazz a bakınca ruhum cızz ediyo nasıl bi araba o öyle Tipsiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar