Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Çok zor, otm, den sonra kimse manuel hamallığı istemez doğrusu... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Yahu böyle büyük konuşmayın Neler görüyoruz Sürebildiği sürece insanlar neden almasın herkes trafikle boğuşmuyor sonuçta. Ee bir de otomatiğin ne olduğu önemli faktör. Yani insanların nasıl dsg aldığı gibi ehehehe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Abi kazanın pek hafif olduğunu sanmam. Bagaj kapağı orijinal değil gibi. Punto evo'larda bildiğim bagaj model isminin üstündeki düğmeden açılıyor. Ama araçta model yazmıyor zaten buda bana değişmiş olduğu hissiyatı yarattı. Fiat logosundan açılıyor. Ama logonun altında PUNTO sağ taraftada EVO yazıyor olması lazım. Değişen yoksa kapıdan alınan darbe hafiftir, kapılar kolay dağılıyor çünkü. Kaan abiye göster işte. _____ Otomatik olsun çamurdan olsun valla. Dün biraz aptal şanzımanlı corollayı kullandım, otomatik otomatiktir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Ailesi bir adet Micra bulmuş 15 bin km'de falan fiyatını demediler. Eğer pahalı değilse ona da onay çıkar benden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Kaç modelmiş, aslında beğeniliyor micra. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Böyle taze km olduğu için maksimum 2013 'tür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 [emoji4]2011 model 9 bin de babamdaki araç, Beklentiyi yüksek tutmamak gerek, bu tip araçlar rent car değilse km leri genelde düşük oluyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Abi senin dediğin azınlık ama Üşenmiyorsan ilanlara bakabilirsin o civarda genelde. Neyse göreceğiz gereksiz yoruma gerek yok. 2012 de olabilir. Daha fazla olmaz sonuçta model yılı çok önemli değil fazla olması yararımıza olur mtv düşer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Ayrı bir başlık açmak istemediğimden buraya yazıyorum. 20.000 TL'ye kadar B sınıfı otomatik ne önerirsiniz? Eşimin tayini çıktı; benimki çıkmadı. O yüzden eşimin kullanabileceği bir araç bakmaya başladım. Benim gözüm Corsa ve Clio Hb'lere ilişti. Var mı bana da bir öneriniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Biz de ilk o fiyattan araba bakıyorduk şunu gördüm; tanıdık bilindik ne varsa alınır. Seçme şansı pek yok. Çünkü çok fazla araba var ve ne olduğu belirsiz. Adamlar yağ yakan arabayı sen anlama diye şeker katıyor 10-15 gün duman çıkartmıyor. Siz düşünün en basiti bu [emoji16] Corsa ve Clio uygundur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Çok rezil bir aralık; bir de otomatik olayı olunca nasıl karar vereceğiz, ne bulacağız şaşırdık. Ağustosa kadar yolu var. Derli toplu otomatik ne düşerse alınacak o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Corsa tam otomatik aracı öneririm.Kesinlikle sorunsuz.LPG ye uyumlu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Corsa tam otomatik aracı öneririm.Kesinlikle sorunsuz.LPG ye uyumlu. Mesela ben tam otomatik Corsa Fiesta gibi araçları başta eledim. Hem çok tüketiyorlar hem de lpg asla istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Mesela ben tam otomatik Corsa Fiesta gibi araçları başta eledim. Hem çok tüketiyorlar hem de lpg asla istemiyorum. Arabayı yıkatırken 2005 fiesta dizel kullanıcısı ile sohbet ettik.Adam bundan önce corsa almış 2011-2012 sanırım.Dediği şu.araba gitmiyormuş gitmiyor.Fiestanın gözünü seviyim diyor.Kısacası şu ki opel corsa dan bence uzak durmak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Insanlar yanlış tercih yapmayı sever [emoji16] Corsa da kendine göre gidiyor işte uzak durulmasına gerek yok, ne istediğini bilene iyi arabalar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar