Sedat Oral Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2015 iyi günler arkadaşlar geçen ay aldığım focusun sol kapısında küçük pütürler olduğunu fark ettim bu durumla ilgili ne yapılabilir? http://i.hizliresim.com/7VZLQm.jpg http://i.hizliresim.com/O3Olz0.jpg Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Servise gidin, zımpara+pasta ile çoğu düzelir. Düzelmeyenler için şikayette bulunun ya normal derler yada bakım filan hediye ederler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Bariz hatalı, servis düzeltelim der ama boyamak isteyebilirler. Almadan önce kontrol etseydiniz keşke, tüh. Çok ufaksa da boşver gitsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sedat Oral Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Bariz hatalı, servis düzeltelim der ama boyamak isteyebilirler. Almadan önce kontrol etseydiniz keşke, tüh. Çok ufaksa da boşver gitsin. Pek farkedilecek yerde değil sol alt köşe bakalım boyasız giderebildiklerini gidersinler o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Kardeş alırken nasıl farkedemedin şaşırdım arabayı yıkamadanmı verdiler.o boya potürleri uzaktan bile belli olur.Ben bu servislerden bayağı gıcıklanmaya başladım.böyle araba teslim edilmezki.O izlerinde düzeleceğini düşünüyorum kafanıza benim gibi fazla takmayın .geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Aslında çok da geç değil, her şekilde araç boya defolu, kanıtlamak da zor değil, servise gidip şikayetinizi dile getirin ve resimlerle ford merkeze bildirin, olumlu dönülecektir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sedat Oral Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 aracı aldığım gün görsem almaktan vazgeçmezdim ama hoş olmayan kontrol formunu dolduran kişinin bilgilendirme yapmaması Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 aracı aldığım gün görsem almaktan vazgeçmezdim ama hoş olmayan kontrol formunu dolduran kişinin bilgilendirme yapmaması Tıpkı sizin gibi onlarında fark etmemesi garip değil sanırım, sonuçta onlar da birer çalışan kendi malını vermiyor Siz kontrol ettim diye onaylıyorsunuz hata herkeşde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Bence gözden kaçabilir. En iyi aracı almaya giderken yanımıza uyanık birkaç arkadaşı da almak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sedat Oral Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Tıpkı sizin gibi onlarında fark etmemesi garip değil sanırım, sonuçta onlar da birer çalışan kendi malını vermiyor Siz kontrol ettim diye onaylıyorsunuz hata herkeşde. haklısınız:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Bu vesile ile aracı incelemeden hiç bir şeye imza atmayalım. Alırken insan biraz heyecanlı oluyor, bir an önce alayım gideyim derken detayları atlıyoruz hepimiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Acaba kalıntı mı var diyerek resimlere baktım hüsran oldu. Ciddi ciddi hatalı boyama var. Keşke teslim almasaydınız diyeceğim fakat abilerin dediği gibi keşkelerle yaşanmıyor. Pasta çıkıntıları azda olsa alır ama yinede belli olacaktır, umarım yanlış düşünüyorumdur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 boyasız giderebildiklerini gidersinler o zaman yok ... moral bozmak gibi olmasın ama o iş boyasız hallolmaz. ...daha doğrusu şöyle olur. Bu araç benim olsa (iyi günlerde kullanın bu arada...) önce gider servis'te boya hatası şikayeti ile iş emri açtırırdım. Sonra resimler çekilir, sorun tespit edilir vs. Siz teslim tutanağına imza atmış olsanız da boyanın altında çapak kalmış veya robot kola pislik gelmiş vs.vs. sorun boyanın altında, yani fabrikasyon. Dolayısı ile araç tesliminde attığınız imza havada kalır, kadük olur. ... Servis'e güler yüzle yaklaşın, elemanlara gider yapmayın. "çocuklar teslimatta görmedik ama bakın şurada bir sorun var, halledelim bir zahmet" deyin. Onlar size boyama önerisi ile gelecektir. Boyatmayın, sonuçta ikinci el de değer kaybı yaşarsınız (fabrikasyon sorun giderilmiş olsa dahi) onun yerine ek güvence + bedava bakım alın ve bırakın kapının altı öyle kalsın. (bkn.nazar boncuğu) ... Ya da gene gidin gösterin ve bedelsiz olarak onarım yapılsın (boya'ya) size de değer kaybı karşılığı atıyorum 500TL falan versinler. Seçim sizin tabi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 (düzenlendi) Çok talihsiz bi durum olmuş, siz de o anın heyecanından büyük ihtimal gözden kaçırmışsınız.Pütürler haricinde boyada dalga şeklinde lekeler de görüyorum. (belki de kir lekesi de olabilir bunlar) Bayi de belli ki aracın bu kısmındaki kusuru size söylemediyse (çünkü araç tırdan inerken etrafında 4 dönüp inceliyolar, görmemeleri imkansız) ben bu işte resmen kasıt ararım. Para öyle kolay kazanılmıyo, bir araba alınacak diye bi kamyon para dökülüyo neden bu kadar kolay harcansın ki? Neden bu kadar para verildikten sonra ayıplı/kusurlu mal alınsın ki? Siz yine de olaya iyi niyetli olarak yaklaşarak hakkınızı incitmeden arayın, yok zor ederlerse yasal haklarınızı devreye sokun derim. Forumdan başka bir arkadaşın aracında da yanlış hatırlamıyosam verniğin altında siyah boya sprey lekeri vardı ama sonradan o nasıl bir yol izledi bilemiyorum. Söylediklerimi lütfen yanlış anlamayın, laflarım üzülesiniz diye değil, bilakis mağdur olduğunuzu düşündüğümden dolayı, kendim üzüldüğümdendir. Ocak 28, 2015 Serkan Sümer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Aktepe Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Fabrika-Kalite kontrol uzmanı eylem yapmış resmen Şaka bi yana kaynak sıçramış gibi. Boya damlası gibi görünmüyor bana. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Merhaba bence servis kesin çözüm üretmeli.. Bizim otomobilinde o direksyonun sol alt köşesindeki kapaklı eşya gözü, kendi kendine açılıyordu, tesliminden 2 hafta sonra gittim hemen değiştirdiler.. Kayıtsız kalacaklarını sanmam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Sedat Oral
iyi günler arkadaşlar geçen ay aldığım focusun sol kapısında küçük pütürler olduğunu fark ettim bu durumla ilgili ne yapılabilir?
http://i.hizliresim.com/7VZLQm.jpg
http://i.hizliresim.com/O3Olz0.jpg
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 23 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap