Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhabalar, profilimdeki aracımızı yeni aldık bi kaç sorum var teyp le ilgili uzun aramalardan sonra teybin resminden ürünü bir sitede buldum link vericem ama amacım kesinlikle reklam değildir uygunsuz görülürse link silinebilir teyp budur http://www.cartek-tech.com/content/?315.html
bir türlü kullanma kitapçığını bulamadım teybi söktüm eve getirdim dokunmatik camı çizikti dokunmatik camını değiştirdim bu esnada takarken teybin önünde micrafon alıcısı var iki kablosu var ve devreye lehimliydi bunları koparmayı başardım lehim yapıcam ama hangisi artı hangisi eksi anlayamadım kablonun biri kırmızı diğeri siyah
aux girişi yapabilmem için bir çıkış yok teybin arkasında ve arkada sadece bir boşluk var ipod çıkışı sanırım eski tip klavyelerin girişine benziyor bu kablonun neye benzediğini de bulamadım kısaca özetlersek
kullanma kılavuzu
micrafonun artı ve eksi uçları
aux yapabilme ihtimalim ve
şu ipod kablosu nasıl bişey
bu konularda yardımlarınıza önerilerinize ve bilginize ihtiyacım var
Soru
Serhat Sözen
Merhabalar, profilimdeki aracımızı yeni aldık bi kaç sorum var teyp le ilgili uzun aramalardan sonra teybin resminden ürünü bir sitede buldum link vericem ama amacım kesinlikle reklam değildir uygunsuz görülürse link silinebilir teyp budur http://www.cartek-tech.com/content/?315.html
bir türlü kullanma kitapçığını bulamadım teybi söktüm eve getirdim dokunmatik camı çizikti dokunmatik camını değiştirdim bu esnada takarken teybin önünde micrafon alıcısı var iki kablosu var ve devreye lehimliydi bunları koparmayı başardım lehim yapıcam ama hangisi artı hangisi eksi anlayamadım kablonun biri kırmızı diğeri siyah
aux girişi yapabilmem için bir çıkış yok teybin arkasında ve arkada sadece bir boşluk var ipod çıkışı sanırım eski tip klavyelerin girişine benziyor bu kablonun neye benzediğini de bulamadım kısaca özetlersek
kullanma kılavuzu
micrafonun artı ve eksi uçları
aux yapabilme ihtimalim ve
şu ipod kablosu nasıl bişey
bu konularda yardımlarınıza önerilerinize ve bilginize ihtiyacım var
Kazasız belasız sürüşler Saygılar
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap