Deniz Gecgel Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2015 Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır trend aracıma yapmak istediğim ancak fırsat bulamadığım, drl ve sis farı uygulamasını bu hafta yaptırdım. DRL ledler hediye geldi, sisler, kapakları ve sis far düğmesi servisten tedarik edildi. 2 saat gibi kısa bir sürede montajı yapıldı. DRL ledler için ekstra bir kablolama yapılmadı ancak sisler için orjinal kablo tesisatını da almak gerekti. Trend araçta sisler için kablo tesisatı olmadığı için almak gerekti, bilmiyorduk öğrenmiş olduk. İşte resimler, yoruma açıktır. Bunlarda yanmıyorkenki hali. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Çok güzel olmuş çelik jantlarında çok yakışmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Çok teşekkür ediyorum Şükrü bey. Bakalım sırada camlara film ve orta kol dayama var. Deri ve orjinaline yakın bir kol dayama yaptırabilirsem güzel olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Yavuz Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Jantlarda led lerde 10 numara olmuş. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin elinize sağlık . 41X Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 hocam güle güle bin Bende bu haftasonu DRL taktırdım serviste... ilk başlarda gereksiz hatta çirkin bulurdum ama sonra özellikle açık renkli focuslarda çok güzel gelmeye başladı gözüme. benim aracımda beyaz... iyiki taktırmışım. ancak benimkiler cenmax, etrafında krom çerçeve yok. özellikle mi krom tercih ettiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Mert hocam teşekkür ediyorum. Ledler hediye geldiği için herhangi bir tercih söz konusu olamadı. Çok takılmadım. Ledler yandığında krom üzerinde daha parlak bir görüntü oluyor. Valla bence oldu gibi. (Göreceli malum) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Mert hocam teşekkür ediyorum. Ledler hediye geldiği için herhangi bir tercih söz konusu olamadı. Çok takılmadım. Ledler yandığında krom üzerinde daha parlak bir görüntü oluyor. Valla bence oldu gibi. (Göreceli malum) gayet güzel... özellikle araç gri olduğu için, sis kapakları da krom olduğundan çok yakışmış... mesela koyu renk olsaydı aracınız sırıtabilirdi, ama değil güle güle binin... HB focus candır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdinç Öz Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Resimler silinmiş mi? göremiyorum. Dosya ismi şeklinde görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 olmuş olmuş kazası belasız sürüşler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2015 Resimler silinmiş mi? göremiyorum. Dosya ismi şeklinde görünüyor. Resimler gözüküyor hocam. Silinmemiş. olmuş olmuş kazası belasız sürüşler Çok teşekkürler.İki hafta önce önlere 2 arkalara 3 numara LLumar marka film yaptırdım. Güzel oldu gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin Çatakçı Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Konunun uzerinden baya zaman gecmis ama acaba hangi serviste taktirdiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Deniz merhaba, Gayet güzel olmuş, drl uzun vadede sorun çıkardımı, su alma vb.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin Çatakçı Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Bi yardim edecek arkadas yokmu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Alaattin bey yaptıran arkadaş bilir nerde taktırdığını. Biz ancak bir elektrikçide takar diyebiliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap