Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2016 Ozan bak buda dönmüyormuş gerçi oradan 2 kerede kesin dönülürdü bence de yorumlarda da belirtildiği gibi ne süre alınmış ne düzgün bir start var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2016 5 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Ozan bak buda dönmüyormuş gerçi oradan 2 kerede kesin dönülürdü bence de yorumlarda da belirtildiği gibi ne süre alınmış ne düzgün bir start var. Daha da RS almam. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2016 Top Gear drag races: Ford Mustang V8 vs Ford Focus RS, kim alır dersiniz? Buyrunuz. http://www.topgear.com/videos/top-gear-drag-races/top-gear-drag-races-ford-mustang-vs-ford-focus-rs @Mert Yürüyen 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2016 6 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Top Gear drag races: Ford Mustang V8 vs Ford Focus RS, kim alır dersiniz? Buyrunuz. http://www.topgear.com/videos/top-gear-drag-races/top-gear-drag-races-ford-mustang-vs-ford-focus-rs @Mert Yürüyen Atmosferik candir, turbo heyecandir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2016 28 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Atmosferik candir, turbo heyecandir ? Atmosferik çok ciğerli ama RS candır can Ama GT'nin sesi de efsane 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 7 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Atmosferik çok ciğerli ama RS candır can Ama GT'nin sesi de efsane "Kopekbaligi gibi cigeri var" derler ya, stang ayni o misal her kosulda RS bence de, hothatchciyiz sonucunda elimizdeki "hot" olmasada stangin sesi guzel masallah, dinozor gibi ama RS'in o bastaki vututututu'su da "tutmayin beni gidiyorum ben" diyor resmen ford performance calisiyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Benzer performansı farklı tarzlarda sunuyorlar. Burada tercih kriteri performanstan çok tarz olacaktır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2016 RS, 2. defa kaza yaptı.Biri snapchatte video çekerken biri istanbul park. Şu arabaya club için RS event yapmayanlar utansın. Dergi de dergi.Kaan abi olmasa yüzünü zorla göreceğiz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2016 RS, 2. defa kaza yaptı.Biri snapchatte video çekerken biri istanbul park. Şu arabaya club için RS event yapmayanlar utansın. Dergi de dergi.Kaan abi olmasa yüzünü zorla göreceğiz. Istanbul park 8. Virajda bariyerlere sürtmüş araci. Otopark.com test surusu sirasinda olmuş kaza. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Daha dünkü caddeciler 2-3 video çekti diye otomotiv gazetecisi sayılıp 300 kaatlık araba teslim edilirse böyle olur işte 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Neyse ki pistte olmuş. Bazı araçları sokaklarda da deli gibi kullanıyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 And yapmış kazayı yeni okudum detayları ben de. Geçmiş olsun dışında bir şey demeye gerek yok bence. Tabi yine forumlarda söven sövene. Kaza olması için illa birinin söföre şemsiyeyle vurması mı lazım anlamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 8 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: And yapmış kazayı Adım gibi emindim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 22 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Adım gibi emindim sebep? hadi Sinan Koç'un ciddi pist tecrübesi var da Kabak da yapabilirdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2016 kazayı yapan and olunca söyliyecek söz kalmıyor sinan aracın limitlerinden çıkmasını daha iyi kontrol edebilirdi. ama bence bunlar arabayı hurdaya bileye çıkarsalar sonuna kadar hak ediyorlar test sürüşlerinin en güzellerini. otopark.com u ilk günden beri takip ediyorum herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap