Uğur Yılmaz Oluşturma zamanı: Şubat 5, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 5, 2015 Arkadaşlar tamam herkesin bütçesi kendisine göre ama sonunda şöyle bir araç buldum sizce bu araç bu parayı eder mi? Telefondada herşeyi görüştüm kışlık lastiklerine kadar var ve yeni. Kızdırma bujilerine kadarda tüm bakımları yapılı faturalı. Bir fikir alışverişinde bulunayım dedim. Focus ailesi olarak fikirleriniz önemli. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-kazasiz-boyasiz-bakimli-sunroof-lu-199813066/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Eder sanırım fena değil gibi duruyor. Ben pek anlamam 2.elden ama bildiğim kadarı ile bu şekilde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 pahalı yazmış bence km fazla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 29.000 son oluru nuh diyor peygamber demiyor. Arabasına güveniyor çünkü. Bu yüksek piyasada da bu fiyatlar şaşırtıyor doğrusu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet T. Y. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 yaklaşık 8 ay önce komple boyalı sedan dizel trend paketini 23250 ye satmıştım.170 bin kilometrede idi .kararınızı etkilemek istemem ama binecekseniz alın derim.tabi sağlam bi pazarlık yaparak 30 veya aşağısına çekerseniz dadından yenmez.şimdiden hayırlı olsun.( focusun her türlü gideri var ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap