Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2015 Beyin gücü ile kumandanızın menzili artıyor! Yok artık. Nasıl ? dediniz sanırım. Cevap Örneği: Aslında cevap beyin dalgası değil sadece sıvı olması yeterli, vücudumuzda yoğun olarak beyin sıvımız olduğu için anahtarı başınıza koyduğunuzda menzili biraz arttırmanız mümkün. Videoda gördüğünüz gibi eğer sıvı artarsa menzil de artıyor. Elektromanyetik dalgaların su ile arasındaki etkileşim gücünü arttırabiliyor olay bu sadece. Kaynak: nydailynews.com Focuscular sizin oluyor mu? Deneyip video alalım mümkünse 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Kesin bişe var bunun altında. Önce siz deneyin banane Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Duymuştum bunu bende uygulayanı görmedim deli derler yine sanırım [emoji2][emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Duymuştum bunu bende uygulayanı görmedim deli derler yine sanırım [emoji2][emoji2][emoji2] Nası görmedin? Uyguladık ama o an başarılı olamadık diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Nası görmedin? Uyguladık ama o an başarılı olamadık diye hatırlıyorum. Senin beynin su kaynatmış 1.0 Ecoboost ile deneyin birde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Senin beynin su kaynatmış 1.0 Ecoboost ile deneyin birde Focus dandik olunca beyin ne yapsa yetmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Aynı videoyu Face koymuşlar. Aslında denemek lazım acaba aslı varmı yokmu diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Focus dandik olunca beyin ne yapsa yetmiyor Kıvır kıvır hadi üstüne gelmeyelim sürekli kaç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Tembel öğrenci stayla : Bu bilgi gerçek hayatta ne işimize yarayacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Kıvır kıvır hadi üstüne gelmeyelim sürekli kaç Öteki arabalarda oluyordu çok eskiden beri yaparım ben bunu millet şaşırıp kalır aa nasıl oluyo diye Tahminim focusta metal anahtar olmadığından menzili düşük kalıyor, her ne kadar "beyin" kullansanda bi yere kadar işe yarıyor doğal olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Tembel öğrenci stayla : Bu bilgi gerçek hayatta ne işimize yarayacak Kızları etkilemenin yolu diyorlar Geri çevirmeme garantili Aha hatta onayı geldi Doğrudur Ozan metalli olan daha iyi dener. Marabacılara seslenelim o zaman :p Öteki arabalarda oluyordu çok eskiden beri yaparım ben bunu millet şaşırıp kalır aa nasıl oluyo diye Tahminim focusta metal anahtar olmadığından menzili düşük kalıyor, her ne kadar "beyin" kullansanda bi yere kadar işe yarıyor doğal olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Kızları etkilemenin yolu diyorlar Geri çevirmeme garantili Aha hatta onayı geldi Doğrudur Ozan metalli olan daha iyi dener. Marabacılara seslenelim o zaman :P Hmm benim araç maraba oluyor bi ara deneyeyim ama buna gelecek kız hiç gelmesin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Hmm benim araç maraba oluyor bi ara deneyeyim ama buna gelecek kız hiç gelmesin [emoji1][emoji1]. Yaw gelsin de sen seç [emoji2][emoji2][emoji2][emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Kumandada anahtar var yahu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Kumandada anahtar var yahu. Pasif o ama yanlış hatırlamıyorsam. Yani sök at bir anlamı yok manuel sokmadıkça dimi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap