Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Yeni bir şey değil bu. Öteki arabalarda oluyordu çok eskiden beri yaparım ben bunu millet şaşırıp kalır aa nasıl oluyo diye Tahminim focusta metal anahtar olmadığından menzili düşük kalıyor, her ne kadar "beyin" kullansanda bi yere kadar işe yarıyor doğal olarak. Jeremy Clarkson Top Gear'da metal anahtarı olmayan SL55 AMG'sinde denemişti diye hatırlıyorum. Neredeyse iki katı menzil oluyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Yeni bir şey değil bu. Bilen için Paylaşın gençler Üşenmeyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Yeni bir şey değil bu. Jeremy Clarkson Top Gear'da metal anahtarı olmayan SL55 AMG'sinde denemişti diye hatırlıyorum. Neredeyse iki katı menzil oluyordu. Ben uzamıyor demedim, yeteri kadar uzamıyor dedim. Yani atıyorum sendeki anahtarın menzili 2xtir bendeki x tir, kafaya tutunca seninki 4x olur benim ki 2x. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Bunu deneyen herkes kel olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Ben denedim görenler " ay ne görmemiş bi adam" dediler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2015 (düzenlendi) Ben duyup denemiştim 2009du galiba annemin arabada, işe yarıyor evet ama psikolojik mi bilmem şakaklarimda ağrı olmuştu Şubat 6, 2015 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Olay suyun etkisi ise hiç bir şey dolu bir mesanenin yerini tutamaz... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap