Fatih R. Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2015 arcımı 2012 aldım ve çok memmunum ama biraz görünüşünü değiştirmek istiyorum onun için yorumlarınızı bekliyorum beni dinlediğiniz için teşekürleer 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih R. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 hevesle aldığım arabama özenle biniyorum yalnız çok özel yapmak istiyorum şuan ses tesisatı var baya güçlü sadece jant ve birazfaha kişiseleştirme hakın yorumlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgay ACAR Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2015 Işığın daha iyi olduğu bir yerde daha farklı açılardan kaliteli bir kaç fotoğraf çekebilirsen sana yardımcı olabilirim. Mesela aklındaki jantları da koyabilirsin. Fotoğraf daha etkili olur. Görseller oldumu biraz daha aydınlatııc olur. Birde araca eklememi yapmaka istiyorsun? Mesela sadece tampon eki spoiler gibi eklemelerle mi yoksa farklı modifikasyonlarda olabilir mi? (Kaput yada çamurlukları kesmek gibi ) Mesela benim aklımda çamurluklara canavarla dalıp aklımdakini yapmak köpek balığı solungacı gibi bir durum. şimdi onun tasarımını yapıyorum. 3D bitsin olmadı orjinalini söküp kendi yaptığımı takacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap