Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

60 Bine Kadar Dizel "titanium X"

Aziz AY

Önerilen Mesajlar

fazla özelliği var dediğin ısıtmalı ön cam ve aktif şehir içi güvenliği var, olmayanları sayarsak?

Daha da var ama neyse,[emoji2] bir araç kendi kendine frene basıyorsa yeter yaw[emoji2][emoji2][emoji2]

Tavanın koltuğun Lafı mı olurr[emoji2][emoji2]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkürler.

ilgilendiğim ilandaki araç sahibi ile görüşüp sözleştik diyebilirim. ayın 15.de 1100 km çekip samsuna gidip araca bakıcam ilandaki gibi kusursuz bir araçsa almayı düşünüyorum. Bana dikkat etmem noktalar hakkında fikir verebilirmisiniz?

Aracı ford servisine götörüp servis geçmişini çıkarttırıp. (Ekspertiz yaparlarsa onuda orada halledicem planlarıma göre şayet yapmazlarsa özel ekspertiz yapan bi firmaya yönlenicem artık.)

kontrolleri mümkün olduğunca gitmeden yapın. plaka ve şase noyu alın, servisten, sigorta şirketinden bilgi isteyin ayrıca sms sorgulama yapın. Araç 2. sahibinde, şuan ki sahibinin de bilmediği şeyler olabilir.

Söylediğinden farklı bir şey çıkarsa yol masraflarınızı veya ekspertiz masraflarınızı karşılayacakmı sorun, bakalım aracına ve kendine ne kadar güveniyor.

Birde alalı daha bir sene olmadan ve 8000 km kullandığı arabayı aceleside olmadan neden satıyormuş onu öğrenmeye çalışın.

Daha da var ama neyse,[emoji2] bir araç kendi kendine frene basıyorsa yeter yaw[emoji2][emoji2][emoji2]

Tavanın koltuğun Lafı mı olurr[emoji2][emoji2]

Ne var başka? o kadar limitli şartlarda basmasa da olur bence :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 2 hafta sonra...

Ben bu konuyu kaçırmışım işlerin yoğunluğundan öncelikle hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin keyifli bir araçtır kendisi seviyorum aracımı donanım motor performans ve fiyat karşılaştırmasında bence en iyi seçenek hayırlı olsun :) aldığınız araçta benim favorilerimde olan bir araç ilanlara bakarken kesin benim aracıda görmüşsünüzdür :) Karaböcük diye :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.