Aydın Baran Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2011 Dizel Focusumun 100 bin km. bakımı gelmişti ve gerekli işlemler bugün yapıldı. Bildiğiniz gibi ben 90 binde triger değiştirmemiştim, 100 binde değiştiricem demiştim bu bakımda değiştirdim. Öncelikle bakım sanayide bir usta tarafından yapıldı ve yaklaşık 2 saat sürdü. Parçalar ve fiyatları; Motor Yağı -->95 TL Yağ Filtresi --> 15 TL Hava Filtresi --> 15 TL Mazot Filtresi -> 70 TL Triger Seti --> 130 TL işçilik --> 75 TL Toplam 400 TL tuttu. Araçta yapılan genel muayenede herhangi bir soruna rastlanmadı, V kayışı rulmanları kontrol edildi ve orjinal parçaların gayet düzgün olduğu gÖrüldü. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 geçmiş olsun...klimayla ilgili bişi göremedim yanlız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Klimayla ilgili şikayetim yok abi, poleni yeni değişmişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 ok...güzel rakam...inşallah güzel kullanışlar ve son bakımın olsun...yeni arabana kavustursun seni.............mondeoya külkahveye...cok istiyom sende cünkü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 ok...güzel rakam...inşallah güzel kullanışlar ve son bakımın olsun...yeni arabana kavustursun seni.............mondeoya külkahveye...cok istiyom sende cünkü... Sağol Abi kredi bitince inşallah. Bugün karşımdan geldi bir tane, o gündüz farları felaket olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 dedim ya görünce direkt sen geliyrsn aklıma sanki sende varda ooo aydının araba diyorum..felaket ledleriyle evt...cok yakışıklı...bir araba... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 2013 de Bomba Mondeo geliyor..Gerisi yalan olacak Bekleyin ehuehuehe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 sonylimi touch lımı dermişim...bora yaptı o yok bize kaldı mirası... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Fiyatıda 100 bin lira olur 2013 te Bu arada bugün ustalara gösterildi birkaç ay içinde Malibu'nun yenilemesine başlanacak gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2011 400 liraya dizel bir aracın triger + sarf malzemeleri değişimi, çok iyi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Fiyatıda 100 bin lira olur 2013 te Bu arada bugün ustalara gösterildi birkaç ay içinde Malibu'nun yenilemesine başlanacak gibi. Ne durumda abicim araç ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Dizel bir aracın 100 bine bu kadar sorunsuz gelmesi ve triger dahil 100 bin bakımı için gayet iyi Maşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2011 Rakam süper Aydın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2011 Bir sonraki bakımda aracın ön amortisörleri değişebilir, sağ önde hafif bir terleme görüldü, aracın orjinal amortisörü olduğu anlaşıldı.Değişim km.si ama bir sonraki bakıma kadar 10 bin km. çok rahat götürür dediler. Bence bir amortisörü 100 bin km. sorunsuz kullanmak türkiye yollarında çok iyi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2011 1974 Malibu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap