Ümit Vaysaloğlu Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2015 75-80 Bin TL ye 1.6 Dizel otomatik D segmenti otomobil arıyoruz kuzene... Kesinlikle 1.6 Dizel otomatik olacak. C segmenti bile olsa sedan olacak ve olabildiğince büyük olacak (C segmenti için) Hatta C segmentinde Octavia tek dikkatini çeken otomobil. Bana kalırsa D segmenti bir araba alması octiden daha mantıklı. Uzunca bir süre Citroen C5 e e-hdi baktı, şu an vazgeçirdim gibi bir şey... Vazgeçirmesine vazgeçirdim ama bu sefer de bu fiyatlara otomatik d segmenti araba bulamıyoruz. Min 2012 model olacak. Önerilerinizi ve neden x arabasını önerdiğinizi merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Nihat abi de vardı gemi gibi bişey neydi o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 @Ramazan V., Suberb 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 @Ramazan V., Suberb Octavia düşünürseniz onu da düşünün bence aslında mondeo da çok iyi ama eski kasa passat da güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 @Ramazan V., Suberb yeni kasa düşünüyor aslında ama çok çirkin araba o ya... Suberb alacağına octi alsın bana göre. Sonuçta 32 yaşında daha... Kocaman arabayı alıp ne yapacak. Suberb i sırf dsg için alabilir. Passat ı ben de önerdim aslında, sevmezsen satarsın, zaten ha altın, ha passat Türkiye'de dedim. Doğru diyor ama bakalım işte. (Not: Passat B7 bildiğin iğrenç bir tasarım örneği. Tasarıma dair hiç bir özellik, aa şurasını ne güzel tasarlamışlar diyebileceğin hiç bir şeyi yok arabanın bana göre. ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 İnsignia http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-4x4dizel-otomatik-opel-insignia-park-yardim-sistemi-ozel-siparis-199486569/detay Tek sorun 2,0 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Passat en mantıklı seçenek gibi duruyor. Geniş, 1.6 dizel ve otomatik tam aradığı özellikler. Ikinci eldeki durumuda cabası. Lakin s60 gibi seçeneklerede göz atmakta fayda var bence. Birde ilanlarda kia optima gördüm nedir ne değildir bilmem ama görünüş olarak çok iddialı geldi, bayada heybetli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 S60 gibi bir araç varken eski passat sözü geçiyorsa Orada tavsiyenin önemi kalmaz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-s60d%2C30000-km%2Cpowershift%2Cotomatik-yetkili-servis-bakimli-199821508/detay Renocusunuz siz bunu da unutmayın http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2013-latitude-1.5-dci-edc-otomatik-vites-10.000-km-de-198142544/detay Sıfır fiyatı mutlaka araştırılmalı. 87.900 liste 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 80 bin bütçe ve 1.6 dizel otomatik şartı var ise tek seçenek bana göre S60 olurdu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Zaten 6 seçenek var, 1.6 dizel otomatik D sınıfı diyince, C5, 508, Latitude, Passat, S60 bide superb Ben D segmenti 1.6 dizel almam performans vasat olacağı için ancak bunların arasında tercihim S60 olurdu olmadı passat. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 S 60 derim [emoji106][emoji106][emoji106] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Passat alınır geçilir. S60 daha bilinçli kullanıcı için. Ayrıca ikinci el daha az tutulur, servis aralığı ve servis bulunurluğu zayıf. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Ben D segmenti 1.6 dizel almam performans vasat olacağı için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 @Yakup Çağatay, Ben alacak olsam zaten sadece ve sadece S 60 alırdım. Ancak kuzen tam bir mantık evliliğinin peşinde. + S 60 ın iç ve bagaj hacmi diğer rakiplerinin gerisindeymiş. Renault'cuyuz derken, biz öyleyizdir azcık, ama onlar değildir. Hatta anti renault'cudur kendisi. D segmenti şartını çıkartırsak Qashqai gibi bir şey de bana göre olabilir. Lazım olan, iç hacim, bagaj, 1.6 CC yi aşmayacak dizel motor ve otomatik şanzuman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 75 - 80 bine çok rahat 2013 model S60 1.6 powershift alınır ve başkasına bakılmaz.. Şahsi fikrim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap