Tayyar Arslan Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2015 Merhaba.Babam için başlıkta belirttiğim fiyat aralığında araç bakıyoruz.Benzinli yada dizel olması farketmez 2010 model ve üzeri olması tercih sebebidir.Nissan note, jazz tarzı bir araç düşünüyoruz ama piyasada temizini bulmak çok zor.Bir kaç gündür kia rio , aveo falanda bakıyoruz ama onlarında içinin dar olması bizi düşündürüyor.Bildiği, duyduğu temiz aracı olanlar varsa cevaplarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Otomatik veya manuel ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayyar Arslan Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Otomatik veya manuel ? Otamatik yada manuel olmasıda farketmez Ama otomatik olacaksa şanzımanın kronik problemleri olmaması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Dediğiniz kriterlere bence en uygun seçenek otomatik Jazz. Honda olduğu için otomatikten yana sıkıntı yaşama olasılığınız diğerlerinden daha az. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Benim imzamdaki araç size yeter mi? Bence yetmeli işte o araç, bu fiyat aralıklarında. Model yılını değilde km sınırı alalım madem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Skoda Fabia'lara baktınız mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayyar Arslan Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Benim imzamdaki araç size yeter mi? Bence yetmeli işte o araç, bu fiyat aralıklarında. Model yılını değilde km sınırı alalım madem. Focus baktım ama kilometreleri çok yüksek max. 50.000-60.000 km olması lazım. Fabia görünüş olarak babamın hoşuna gitmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Nissan not 1.2 si dışında sizi yakıt olarak uzer. 1.2 si 80 bg yeni çıktı. Araç agir motor zayıf kalır. 35000 jazz çok zor 2012 ile 2009 arası saçma bir vites koydular. Cvt şanzıman olmayanı tavsiye etmem. Düz vites bulunabilir. Skoda fabia siz elemişsiniz zaten. Bence butceye en uygunu fiesta olur. Hem km hem performans olarak sizi üzmez fiyatıda uygun olur. Birde mazda 3 var yakıt dışında çok iyi araçlar. Sahibinde falan sahipleri çok istesede iyi pazarlıkla alabilirsiniz. Mazda 3 ile Fiesta arasin da kaldiniz. Bence Yakup bey resim için simdi uyarır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap