Okan KELEŞ Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2015 Arkadaşlar öncelikle merhaba , aracım 2015 yeni kasa focus , size bir kaç soru danışıcam 1-) Aranızda trend-x focusu olup ön paneli titanyumunki ile değiştiren varmı ( plastik ızgarayı değiştirim krom ızgara yapmak) 2-) Fiyatı nedir bu değişimin , nerede bulabilirim alternatifleri nelerdir. Saygılar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 iyi günlerde kullanın, ne de güzel duruyo o kuZu ... maşallah 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 2 numaralı mesaj sahibi buna tek cevap verecek kişi Müsait vakit ilgilenir bence 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Hayırlı olsun kardeş titanyum ızgaranın daha servislere geldiğinı zannetmiyorum.Acele etme yavaş yavaş bütün aksesuarları gelir.Benim arabam beyaz taktırmayı düşünmüyorum .Seninki de böyle güzel durmuş .gri ,siyah uyumu güzel .Sana kalmış nasıl hoşuna giderse öyle taktır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan KELEŞ Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 iyi günlerde kullanın, ne de güzel duruyo o kuZu ... maşallah teşekkür ederim üstadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Parça no: F1 EB 8200 CC 659TL + KDV ...bilginize efendim. 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 ford insanları neden yoruyosun koysana standart krom ızgara albenisi artsın görüntüsü güzelleşsin jantları için biraz daha kafa yorup güzel tasarımlar üretsin Türk insanının araba alırken estetiğe önem verdiğini hala öğrenemediler. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 ...eh işte yorulmayın diye çeşitlilik var zaten. -> Olmazsa olmazları aracıma koy (örnek abs - klima) ama çok da para harcamayayım = Trend-X -> Biraz da aksesuar olsun canım = Style -> Estetik, lüks benim için önemli = Titanium -> Parama geçer hükmüm, doldur usta = Tekno Paket, Navi vs.vs ...haaa! tek tip araç satılsın, üzerinde her türlü aksesuar olsun deniyorsa ... ona da cevap "peki" olacaktır. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Henüz aracı yeni almışken orasını burasını değiştirme kaşıntısı başladıysa eğer 1-2 yıl içerisinde değişik bişeyler çıkabilir ortaya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Böyle daha iyi aslında 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan KELEŞ Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 plastik basit duruyor , amacım aracın orası burası ile ilgilenmek değil , forda yeni geçtim , krom ızgara daha estedik duruyor , nasipse st geçerim zaten bu arabada focusun oryantasyon sürecini tamamlıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Hele bir bin arabana, biraz km yap, vakit geçir, sıkıl sonra değiştir biryerlerini. Acelen ne? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Hele bir bin arabana, biraz km yap, vakit geçir, sıkıl sonra değiştir biryerlerini. Acelen ne? bize ne yahu , krom ızgara istiyorsa alır takar (bkn.parça satıcaz be!! ekmeğimize mani olma alalalalalalaaaaa!!!) muHAHAHA 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 bize ne yahu , krom ızgara istiyorsa alır takar (bkn.parça satıcaz be!! ekmeğimize mani olma alalalalalalaaaaa!!!) muHAHAHA Tamam abey sustum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2015 Herkese merhaba. Foruma ilk kez yazıyorum 2015 ocakta yeni focus style modelini titanium model showroom aracını görerek aldım, benim arabam geldiğinde ızgarasının titanium modelden farklı olduğunu görünce baya bir üzülmüştüm, aylardır bunu değiştirmek için sitelerde ızgara aradım :) nihayet muradima ermiş bulunuyor ve benim durumunda olan arkadaşlara müjdeyi vermek istiyorum ancak bir alışveriş sitesindeki orijinal olmayan bir parçayı burada belirtmek Ford yedek parçaları satışı yapan abilerime ayıp olur mu diye link atmadan önce forumdaki tecrübeli arkadaşlara danışmak istiyorum, bir mahsuru olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap