Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Led darda neden far yıkama yok. Far yıkama AB kurallarında Xenon için zorunlu. Adaptif LED'lerde standart gelmiyor. Ama hangi paketin içinde opsiyon onu bilemedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 far yıkama : bi-xenon Led far'lar için far yıkama yok, opsiyon olarak da yok ... biri alır sonradan takar ... o ayrı tabi. Ama gerek de yok zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 (düzenlendi) Far yıkama hiç işe yaramıyor bence der geçerim [emoji2][emoji2][emoji2] Cam suyunu tüketmekten başka işi yok [emoji2][emoji2] Şubat 13, 2015 Serdar yaman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Benim tahminim resimdeki araç olasılıkla bilmemkaçıncı enlemin üzerinde kullanılacak bir araç olup muhtemelen kış paketi vardır ve o ülkenin kış pakedinde far yıkama zorunludur veya sadece bulunuyordur. Çünkü adam lastiklerin çivisiz olduğundan bahsediyor ki demek çivili lastik kullanılmı yaygın bir kuzey ülkesi. Bize gelenlerde far yıkama yok halojenlerde de yok, LED lerde de yok..(ohhh vandalların söküp kıracağı parça da yok) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Değerli Arkadaşlar, Bayiden cevap geldi. 20 civarında araç gelecekmiş, hepsi düz titanium modeller. Paket vs yokmuş. Düz araçta almak istemiyorum (kafasıkarışanadam.gif) Sonrası ve sipariş içinde net bilgi veremiyorlarmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 20 civarında araç gelecekmiş, ...gelecekmiş değil ... kalmış olacak Demek paketliler bitti ... o zaman ek paketli araç isteyen... 1-Mart gemisindeki araçlara bakacak (Mart sonu teslim) 2-Mart üretimi araçta sipariş değişikliği ile kişiselleştirme yapacak (Nisan sonu teslim) ...Mart'ta gelecek araçlar ve Mart üretimi araçlar bu gün, yarın bilgisayarlarda (lansman sonrası) görünmeye başlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 ...gelecekmiş değil ... kalmış olacak Demek paketliler bitti ... o zaman ek paketli araç isteyen... 1-Mart gemisindeki araçlara bakacak (Mart sonu teslim) 2-Mart üretimi araçta sipariş değişikliği ile kişiselleştirme yapacak (Nisan sonu teslim) ...Mart'ta gelecek araçlar ve Mart üretimi araçlar bu gün, yarın bilgisayarlarda (lansman sonrası) görünmeye başlar. sevgililer gününde saat kaça kadar ordasın. bir ciddi konuşalım derim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 cumartesi? ...saat 5'e kadar falan kalırım diyordum, sonra eve kaçıcam ... duş, elbise değiştirme vs. onu dışarı çıkarmazsam hatun oyar beni ... o nedenle dükkan kapanana kadar kalmam. (bkn.evet tırsıyorum, nolcek ki?) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 cumartesi? ...saat 5'e kadar falan kalırım diyordum, sonra eve kaçıcam ... duş, elbise değiştirme vs. onu dışarı çıkarmazsam hatun oyar beni ... o nedenle dükkan kapanana kadar kalmam. (bkn.evet tırsıyorum, nolcek ki?) o.k. ben gelirsem 14:30 a kadar orada olurum. Yoksa öbür cumartesi aynı saatte arabayı görüp test etmeye gelirim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 O'K'dir ... anLaştık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 O'K'dir ... anLaştık. Allah mutlu etsin, kulaklarımı çınlatın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Birşey olursa beni de çağırın doktor amca ile tanışalım İşsizim ve şuan Passat ileyim aldatıyorum ahah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Birşey olursa beni de çağırın doktor amca ile tanışalım İşsizim ve şuan Passat ileyim aldatıyorum ahah Maalesef haftaya kaldı. Yarın başka görevler çıktı Yakup ölüm kalım olmazsa haftaya cumartesi (21 şubat) 14:00-14:30 arası Şahsuvaroğlu diyelim mi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 ...beklerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Haftaya da ben yokum, doğum günüm o tarih Ankara'ya gideceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap