Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 13.02.2015 - 13:32 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Haftaya da ben yokum, doğum günüm o tarih Ankara'ya gideceğim. Tmm tmm mesaj alındı Ankara ekibi tarafından.Konuyu açıyorum peki. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 13.02.2015 - 11:24 tarihinde, Kaan Yagizer yazdı: ...gelecekmiş değil ... kalmış olacak Demek paketliler bitti ... o zaman ek paketli araç isteyen... 1-Mart gemisindeki araçlara bakacak (Mart sonu teslim) 2-Mart üretimi araçta sipariş değişikliği ile kişiselleştirme yapacak (Nisan sonu teslim) ...Mart'ta gelecek araçlar ve Mart üretimi araçlar bu gün, yarın bilgisayarlarda (lansman sonrası) görünmeye başlar. Bu senaryonun aynısını Ford Kuga ile yaşamıştım. Aracın gelmesi Nisan sonuna kadar sarkmış ve her ay bindirilen ve bana da yansıtılan zamlar yüzünden kızıp almaktan vazgeçmiştim. "0" km. araç almak istediğini bulma çok zor iş çok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Forumdaki tüm arkadaşlara iyi geceler diliyorum,forumunuzu 2 yıldan daha uzun bir süredir takip etmekteyim,ayrıntı dahi olsa merak edilen her konuda geniş,doğru ve en önemlisi seviyeli paylaşımlarınız için teşekkür ederim ama kendisi de meslektaşım olan ve forumunuzla tanışmam ve takip etmemdeki en büyük etken müthiş focus incelemesinin sahibi Cem beye ayrıca teşekkür ederim. Bu sıralar araç değiştirmek istiyorum ve mondeo aklımdaki araçlardan bir tanesi,2.el yada sıfır olabilir.Sormak istediğim bir kaç soru var, Yeni Mondeo daki 1.6 tdci motor econetic midir?Koltuk döşemelerinde siyah dışında opsiyon eklemeden başka renk gelecek mi? Şimdiden teşekkür eder iyi geceler dilerim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 13.02.2015 - 21:36 tarihinde, Burhan Bakar yazdı: Aklımdaki araçlardan bir tanesi,2.el yada sıfır olabilir.Sormak istediğim bir kaç soru var, Yeni Mondeo daki 1.6 tdci motor econetic midir?Koltuk döşemelerinde siyah dışında opsiyon eklemeden başka renk gelecek mi? Şimdiden teşekkür eder iyi geceler dilerim... Merhaba, teşekküre ederiz. Econetic değildir, onlar bize gelmiyor. Koltuk döşemesi normal Titanium'da siyah tek seçenek, eğer ki deri döşeme (bej opsiyonu olabilir) almazsanız. O opsiyon ise Nisan Mayıs teslim için mevcut. Avrupa Trend versiyonlarda (bize göre style diyelim) ise siyah ve bej seçenekleri var ama bize gelir mi ? Bilmiyorum. Şuan net bilgi veremiyoruz P.tesi gibi katalog çıkar henüz bizde yok şahsen istedim ama maalesef yok. Olsa, tükkan sizin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 13.02.2015 - 21:43 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Merhaba, teşekküre ederiz. Econetic değildir, onlar bize gelmiyor. Koltuk döşemesi normal Titanium'da siyah tek seçenek, eğer ki deri döşeme (bej opsiyonu olabilir) almazsanız. O opsiyon ise Nisan Mayıs teslim için mevcut. Avrupa Trend versiyonlarda (bize göre style diyelim) ise siyah ve bej seçenekleri var ama bize gelir mi ? Bilmiyorum. Şuan net bilgi veremiyoruz P.tesi gibi katalog çıkar henüz bizde yok şahsen istedim ama maalesef yok. Olsa, tükkan sizin Hocam cevap için çok teşekkür ederim,fotoğraf eklemeyi henüz bilmiyorum ama sizin paylaştığınız fotodaki URL yi kopyalayacağım,sanırım gelecek olan koltuklar bunlar(titanyum daki) http://i.imgur.com/MoC6Qxf.jpg Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 13.02.2015 - 21:53 tarihinde, Burhan Bakar yazdı: Hocam cevap için çok teşekkür ederim,fotoğraf eklemeyi henüz bilmiyorum ama sizin paylaştığınız fotodaki URL yi kopyalayacağım,sanırım gelecek olan koltuklar bunlar(titanyum daki) http://i.imgur.com/MoC6Qxf.jpg Yok bunlar değil, çünkü bu parçalı derili olan. Bize gelmeyecek. Dediğim gibi tam deri opsiyon. Bizimki şöyle; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Arkadaşlar, elime opsiyon fiyatları geçti paylaşmam uygun olurmu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Sorun değil tabi ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 14.02.2015 - 08:49 tarihinde, Tuncay A. yazdı: Arkadaşlar, elime opsiyon fiyatları geçti paylaşmam uygun olurmu? Beklediğiniz kabahat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Metalik Boya: 1.500 lt Platin Beyaz (özel renk): 3.000 tlTitanium Üzerine Açılır Tavan (Sunroof) (Sedan gövde seçeneğiyle): 3.000 tl Panoramik Cam Tavan (5K Hatchback gövde seçeneğiyle): 3.000 tl Açılır Panoramik Cam Tavan (SW gövde seçeneğiyle): 4.250 tl Masaj Fonksiyonlu Deri Döşeme: 7.600 tl Ford Dinamik LED Ön Farlar: 5.500 tl Tekno Paket (TP): 7.500 tl - Hava Yastıklı Arka Emniyet Kemerleri - Şerit Takip Sistemi - Şeritte Kalma Yardımcısı - Sürücü Dikkat Takip Sistemi - Kör Nokta Uyarı Sistemi - Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi - Isıtmalı Ön cam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 opsiyon listesi ne kadar kısa değil mi? ... "Standart" ekipman kaleminin gözü çıkınca opsiyon listesi -pilavlık- seviyeyi geçemiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 (düzenlendi) Biraz pahalı geldi bana. Led far 3500 sunroof 2000 bekliyordum. Simdi neden çok donanımlı araba gelmediğini anlıyorum. Şubat 14, 2015 Tuncay A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 14.02.2015 - 11:31 tarihinde, Tuncay A. yazdı: Biraz pahalı geldi bana. Led far 3500 sunroof 2000 bekliyordum. Simdi neden çok donanımlı araba gelmediğini anlıyorum. Tuncay bey, Focus listesine bakın isterseniz Xenon'lar 4 bin tl sunroof 2.500 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Biliyorum yakup hani far yıkama yok ya belki ondan ucuz olur belki diye kendimi kandırmıştim. Sunroofta bi ümit işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Masajlı koltuk alırsanız size böyle şeyler dokunacak Bunlarda merak edenler için açık renk kombinasyon örneği (Bundan fazlası Vignale seçeneği ile geliyor) Ön göğüsde yer alan eşya gözünden sonra buradaki cep yine işe yarayacak detaylardan. Passat'a göre göreceli artılarından bir kaçı bunlar oldu. Passat detaylarını araç inceleme kategorimiz ile ulaşabilirsiniz. Gösterge ortasındaki navigasyon sistem görüntüsü 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap