Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Neden şimdi açık renk iç panel yok anlaşılır gibi değil. ağır abileri açık renk bozar cengom ... siyah takım elbise, siyah araba, koyu renk döşeme ruLLaz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Masaj sistemi olmadan elektrikli koltuklar ve 18'' opsiyonu ayrı olarak opsiyon sunulmaya başlayacak. Koltuk 2500 tl civarı, jant 1300 tl civarı Jant bunlardan biri olacak ama hangisi fikrim yok Tip olarak şunlardan biri olacak, sizce ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 ikiside değil be yakup... yani seçenek olarak olsun tabiki ancak focusun 18 kreasyonundan birşeyler koysalar bile olur... ama ikisi aasında hangisi dersen sağdaki 5 kollu derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 2Numara Olabilir ama bunlar dışındaki 18 papatya şeklindeki jant daha güzel olur diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 2 numero Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 On 29 Jul 2015 23:00:28, çağlar çetinkaya said: 2Numara Olabilir ama bunlar dışındaki 18 papatya şeklindeki jant daha güzel olur diye düşünüyorum Bunlardan başka 18'' seçenek yok, sunulmuyor. On 29 Jul 2015 22:52:32, Mert Yürüyen said: ikiside değil be yakup... yani seçenek olarak olsun tabiki ancak focusun 18 kreasyonundan birşeyler koysalar bile olur... ama ikisi aasında hangisi dersen sağdaki 5 kollu derim Ben demiyorum, Ford diyor Bana sorarsan 19'' lansman jantı güzel, Titanium 17'nin büyüğü yani. Bu ikisi arasında önce 5 kollu diyordum ama araç üzerinde 1'i daha çok sevdim gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2015 2 numara Amerikan versiyonu gibi olmuş. D Sınıfı araca fazla spor. Bir numara daha iyi bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Şimdi ne deyim bilemedim, olmazsa ikisini bir hafta test sürüşü yapar fikrimi beyan ederim:) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 evet bütün fotoğrafı görünce fikrimi değiştirdim... 2 numara daha çok focus jantı olmuş. 1 numara aracın ağırlığına daha uygun. açık renkle çok şık olur. aldım gitti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 1 numera diyenlerdenim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Ben de oyunu birinci seçenekten yana kullananlardanım. Mondeo'ya o jant yakışır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Ben de bir derim. Sebebi başka seçenek olmaması. 2 seçenekten 1. Si derim ama bu 1. Seçenek muhteşem süper vaaay Ford süper jant yapmış anlamında değil. Artık çok kollu jantı bırakıp daha güzel seçenekler sunsa fena olmayacak sanırım. Bakınız örnek sport paket jantı. İsteyince yakışan modeller çıkarabiliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Bence mevcut titanium jantları 18" ve 19" olmak kaydı ile daha güzel durur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2015 ben kesinlikle 2 derim. 1 nedir yani 7 sene evvelki mondeo titanium jantı. 7 senede bir yeni jant tasarlayamadın mı derler adama.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan G. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 (düzenlendi) Şu anda ford'un sitesinde, "fiyatlar güncelleniyor" diyor... Ekim 5, 2015 Volkan G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap