Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 7 dakika önce, Soner Perk said: Led far Titanium da standart olacak diye hatırlıyorum, o nedenle örneklerde dahil etmedim Yok hocam öyle bir şey Buradan başka siteleri okuyorsunuz sanırım. İndirim keşke yapılsa ama hiç sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Perk Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: Yok hocam öyle bir şey Buradan başka siteleri okuyorsunuz sanırım. İndirim keşke yapılsa ama hiç sanmıyorum. pardon , yanlış hatırlamışım, doğrusu sis farı çerçevesine adapte led gündüz farı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 14 saat önce, Mehmet Avcı said: Ford'un internet sitesinden 1,6 dizel ile araç oluşturduğumda resimde görülen ve görünmeyen paketler çıktı var mı içeriği görünmeyenlerle ilgili bilgisi olan? Bilmece bulmaca gibi olmuş. Siteyi hazırlayanı pataklamak lazım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Avcı Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2016 2016 model yılı fiyatları açıklanmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Perk Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 Bu fiyatları yayınlamanın bir sebebi olmalı. Şu an 2016 satışı var mı ki? düne kadar sipariş bile almıyorlardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 3 dakika önce, Soner Perk said: Bu fiyatları yayınlamanın bir sebebi olmalı. Şu an 2016 satışı var mı ki? düne kadar sipariş bile almıyorlardı Fiyat çıkmadan sipariş alamazlardı tabiki, şimdi verebilirsiniz ve Şubat sonunda teslim alırsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Perk Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 Bana Şubat ayı için sipariş alıyoruz, teslimatta Nisan başı olur dediler fiyat ise teslimat esnasında ki geçerli, siparişte ki değil demişlerdi bunu söyleyen bayi Tepretoğulları ve Ataşehir Otokoç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 31 dakika önce, Soner Perk said: Bana Şubat ayı için sipariş alıyoruz, teslimatta Nisan başı olur dediler fiyat ise teslimat esnasında ki geçerli, siparişte ki değil demişlerdi bunu söyleyen bayi Tepretoğulları ve Ataşehir Otokoç Doğrudur olabilir bayiller zaten benim dediğim dönem için siparişlerini geçmişlerdir sizin istediğiniz araç bunlar arasında yoksa ilerleyen dönem için sizi listeye alırlar. Fiyat için şimdi kesin konuşurlar eskiden böyle demeleri gayet doğal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Avcı Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 1.5 tdci ne zaman listelere girer acaba İngilterede liftback için seçilebilecek motor ve şanzıman ikilisi sayısı 12 tane bizde henüz bu motor listelerde bile yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 Hocam tüm bildiklerimizi harfiyen ve ivedilikle buraya giriyoruz zaten. Ek bir bilgimiz yok maalesef. Net tarih belli olursa yine yazarız mutlaka. Biz İngilizler kadar fakir değiliz 2.0'a da binemiyoruz Onlar da 1 hafta öncesine kadar 1.6 tdci siparişi geçiyordu bunlar şimdi 1.5 siparişi geçiyor. Batının hep görmek istediğimiz kısmını görmeyelim Bize de 1.5 tdci gelecek merak etmeyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Perk Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2016 Forda da şunu gördüm; Avrupa da şu var, bizde yok konularına pekte girmemek gerekiyor. Otosan ne seçenekler getiriyorsa içinden kendine en uygununu seçeceksin. Olamayacak beklentilere girersen hayal kırıklığı yaratıyor, almaktan vaz geçebilirsin de. O nedenle makul davranmak en hayırlısı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2016 (**)Navigasyon Paketi opsiyonu bayi alış fiyatında SD Card bedeli yer almamaktadır. Ancak nihai müşterinin tam bedeli öğrenebilmesi için Navigasyon Paketinin Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı fiktif bir bayi kar marjı ile SD kart bedeli de yer alacak şekilde oluşturulmuştur. Bu not olarak kalsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamza Atmaca Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 http://m.autoscout24.de/angebote/-277571062?asrc=pl%7cas&from=ww3.autoscout24.de Bu arabanın aslı var mı?1.5 tdci otomatik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Manuel vites olarak var, sıkıntı yok yani. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamza Atmaca Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Manuel vites olarak var, sıkıntı yok yani. Arabanın resimlere baktığımda otomatik vites olarak görüyorum.Ondan sordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap