Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Foto yanlış eklenmiştir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamza Atmaca Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2016 Foto yanlış eklenmiştir Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 yakın tanıdığımız, mondeo 1.5 eb 160 bg titanium hb aldı.. 8 inç dokunmatik ekran sony müzik sistemi var. ford sayfasındaki donanım listesinde ve bizim bu başlığın ilk sayfasında ısıtmalı koltuğun olduğu yazılı ama arabada ısıtmalı koltuk yok.. az önce arabayı inceledik, kısa bir test sürüşü yaptık.. konfor, görsellik, otomatik şanzıman, dönüş ve uzun-kısa özellikli led farlar, herşey çok iyi.. sıfırladık.. bir daire çizip aynı yere geldik , dönüşte hafif tırmanma olan yerde basıp tırmanma gücünüde test ettik.. 8.5 lt yaktı.. oldukça makul.. öyle basmasan çok rahat 8 in altında gider belkide 7.5 larda.. ya vardır diyeceksiniz.. kılavuz sf 136 daki elektronik gösterge ve 210 daki sony sisteme sahip.. sony panelin sol altındaki o koltuk ısıtma düğmesi yok malesef.. hatta resimde soğutma düğmeside var ki yan yana, sanki paketle verilir gibi..halbuki standart gibi tanıtılıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Kimi araçlarda koltuk ısıtma gelmemiş onu da özel belge imzalatıp indirimli satıyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saygın O. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2016 Evet, benim aldığım bayide de benzinli bir tanede yoktu ısıtma. Hatta karıştırıp benim alacağım dizelde yok demişlerdi, sıkıntı yapmış, sonradan olduğu anlaşılınca sevinmiştim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Koltuk ısıtma sorun değil bea 120 tl ye yapılır mis mis. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Perk Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2016 3 saat önce, Doğan Kurban said: Koltuk ısıtma sorun değil bea 120 tl ye yapılır mis mis. bence koltuk soğutma çok daha faydalı koltuk oturduktan sonra 5 dk içinde ısınır ancak yazın oturdukça istediğin kadar klimayı aç sırt kısmı çok terletiyor bu da 120 TL ye yapılır mı ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2016 Aynen abi o civarlarda seti var hatta çok daha ucuz. Ama onun montajı daha ayrıntılı. Yapılır ama uğraştırıcı olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Almanya, Mondeo,S-Max ve Galaxy Titainum serilerinde anahtarsız girişi standart yaptı. 2.0 Tdci Powershift'de yakıt tüketimi 0.4 lt düşürdü. Bakalım Türkiye'ye ne zaman yansıyacak bunlar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Style ile de çift egzoz geliyormuş; 2.0 Tdci. 2.0 için dış donanımı biraz farklı yapabilirlerdi daha büyük jant gibi. 16" lastiği 2.0 tdci ile düşünmek istemiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan G. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Halihazirda bütün 2.0 TDCI PS'ler hem Titanium'da hem de Style'da çift egsoz gelmiyor muydu? Daha önce çift egsozlu Style görmüştüm diye hatırlıyorum sanki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2016 Öyleydi tabi ki ben canlı olarak ilk kez gördüm. Filo olmayınca alınabilir olan tercih edilmiş vatandaş tarafından. Cömertce doğru seçim yapmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 ÖTV darbesi Ford'a da gelmeye başladı. (70 bin'in altında kalma çabası) 2017 model, Mondeo Titanium'dan navigasyonu çıkarttırlar. Neyseki SYNC 3 artık hepsinde standart, eksikliğinin hissedileceğini sanmıyorum. Ayrıca Mondeo içindeki piano black (parlak) kaplamalar (konsol ve kapılardaki) mat siyah olarak değiştirilecek. Tektonik gri de üretilmeyecek. Anahtarı ise makyajlı FUSION'un anahtarı gibi olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: ÖTV darbesi Ford'a da gelmeye başladı. (70 bin'in altında kalma çabası) 2017 model, Mondeo Titanium'dan navigasyonu çıkarttırlar. Neyseki SYNC 3 artık hepsinde standart, eksikliğinin hissedileceğini sanmıyorum. Ayrıca Mondeo içindeki piano black (parlak) kaplamalar (konsol ve kapılardaki) mat siyah olarak değiştirilecek. Tektonik gri de üretilmeyecek. Anahtarı ise makyajlı FUSION'un anahtarı gibi olacak. geriye doğru atılmış bir adım değilde hafif bir rejim olmuş sync3 olduktan sonra ne gerek var navigasyona... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haldun K Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Wednesday, January 25, 2017 - 11:52 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: ÖTV darbesi Ford'a da gelmeye başladı. (70 bin'in altında kalma çabası) 2017 model, Mondeo Titanium'dan navigasyonu çıkarttırlar. Neyseki SYNC 3 artık hepsinde standart, eksikliğinin hissedileceğini sanmıyorum. Ayrıca Mondeo içindeki piano black (parlak) kaplamalar (konsol ve kapılardaki) mat siyah olarak değiştirilecek. Tektonik gri de üretilmeyecek. Anahtarı ise makyajlı FUSION'un anahtarı gibi olacak. Carplay veya Android auto ile Google maps kullanmak çok keyifli. Sync 3 çok önemli bence de, bir de anahtarsiz giriş gelirse mondeoyu yenileme zamanı geldi diye düşünebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap