Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Biliyorum abi hatta sana soru yagdirmiştim sence almalimiyim ? Hatırlıyorum Sabri doğrudur Zevk meselesi tabi, bilmiyorum yeni aracımı gördün mü? Şeker kırmızı ecoboost tit.x + plus paket orijinal jant ve lastiklerin yerle teması az olunca yakıt tüketimi az oluyor tabii ki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Hatırlıyorum Sabri doğrudur Zevk meselesi tabi, bilmiyorum yeni aracımı gördün mü? Şeker kırmızı ecoboost tit.x + plus paket orijinal jant ve lastiklerin yerle teması az olunca yakıt tüketimi az oluyor tabii ki. Siyah EByi satip sekeremi gectin Buna jant alicak misin ? Birde jant manyagiyim ben inanilmaz ne kadar konfor azalsa yakit artsada kapiyi kapatip uzaktan baktigimda unuturum herseyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Siyah EByi satip sekeremi gectin Buna jant alicak misin ? Birde jant manyagiyim ben inanilmaz ne kadar konfor azalsa yakit artsada kapiyi kapatip uzaktan baktigimda unuturum herseyi Evet aynen öyle Yok bu böyle kalsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Niyazi Doğru Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Yeni focusun yıldız jantını buldumda ama 16'' bunun 17'' almak istiyorum ben varmı arkadaşlar bi bilginizhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-yeni-ford-focus-janti-16-inc-focus-3-5-108-16-49847726/detay/ Bu jantın modeli nedir bilginiz var mı ? Bu bu cok aramayin uzaklarda Çok güzel, model ne geçiyor bu jantın ? Bu bu cok aramayin uzaklarda Çok güzel, model ne geçiyor bu jantın ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 (düzenlendi) Bu jantın modeli nedir bilginiz var mı ? Çok güzel, model ne geçiyor bu jantın ? Çok güzel, model ne geçiyor bu jantın ? bu jant focus reklamlarında ve tanitimlarinda kullanılan jantin 16 inc replikasi .bu jantin 18inci focus a yakisiyor 16 pek hoş durmuyor Ocak 14, 2013 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Bu jantın modeli nedir bilginiz var mı ? Çok güzel, model ne geçiyor bu jantın ? Çok güzel, model ne geçiyor bu jantın ?bu jant focus reklamlarında ve tanitimlarinda kullanılan jantin 16 inc replikasi .bu jantin 18inci focus a yakisiyor 16 pek hoş durmuyor Fotograftaki 18" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Fotograftaki 18"adam 16 inç yazmış ilana nasıl oluyor 18 inç 18inci daha gelmedi tr ye inşallah gelir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Niyazi Doğru Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 adam 16 inç yazmış ilana nasıl oluyor 18 inç 18inci daha gelmedi tr ye inşallah gelir Kendi koyduğu resmi kastediyor sanırım. (25. sayfada) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 (düzenlendi) Hakan abinin yardimiyla jantimi buldum hem replicasi bulunabilir hem daha sportif yapiyor araci Benim kasa benim renk Bu Makyajli yani Mk2.5 diyebileceğimiz kasanin ST jantlari Mk2 ST jantindan daha ince daha modern Bu jantdan gören bulabilen olursa ve haber verirse sevinirim. Simdiden tesekkurler Ocak 14, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Forumda aratırsan bu jantın takıldığı Beyaz F3'ün resimlerine ulaşabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 (düzenlendi) Forumda aratırsan bu jantın takıldığı Beyaz F3'ün resimlerine ulaşabilirsin. O makyajsiz kasa ST janti abicim özellikle belirttim o farki Mk2 ST janti daha kalin daha sade. Mk2.5 ST janti daha ince kollari var farki yan yana koyunca anlarsin zaten Forumda aratırsan bu jantın takıldığı Beyaz F3'ün resimlerine ulaşabilirsin. Makyajsiz ST Makyajli ST Ocak 14, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Hakan abinin yardimiyla jantimi buldum hem replicasi bulunabilir hem daha sportif yapiyor araci Benim kasa benim renk Bu Makyajli yani Mk2.5 diyebileceğimiz kasanin ST jantlari Mk2 ST jantindan daha ince daha modern Bu jantdan gören bulabilen olursa ve haber verirse sevinirim. Simdiden tesekkurler Gece griye gerçekten çok yakışmış Ayrıca çok yaygın bir jant bu...Her yerde bulunur replikası... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Hakan abinin yardimiyla jantimi buldum hem replicasi bulunabilir hem daha sportif yapiyor araci Benim kasa benim renk Bu Makyajli yani Mk2.5 diyebileceğimiz kasanin ST jantlari Mk2 ST jantindan daha ince daha modern Bu jantdan gören bulabilen olursa ve haber verirse sevinirim. Simdiden tesekkurler Gece griye gerçekten çok yakışmış Ayrıca çok yaygın bir jant bu...Her yerde bulunur replikası... MakyajSIZ kasa ST janti dediginiz gibi heryerde var ama benim aradiğim ve gece gride olan jant MakyajLI kasaninki farki jantlar evet benziyorlar ama farkli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Hakan abinin yardimiyla jantimi buldum hem replicasi bulunabilir hem daha sportif yapiyor araci Benim kasa benim renk Bu Makyajli yani Mk2.5 diyebileceğimiz kasanin ST jantlari Mk2 ST jantindan daha ince daha modern Bu jantdan gören bulabilen olursa ve haber verirse sevinirim. Simdiden tesekkurler Sabrı tesekkur ederım ama benım yardımım olmadı sana sadece bızım Rus forumda aracı gorunce senın araban geldı dırek aklıma.Yardımı olduysa ne mutlu bana.Sabrı bende sureklı sankı bır yerlerde karsılasmısız gıbı bı hıs var ama ben hala bulamadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 bence bu jantın dark gri olan rengi seninn araca daha iyi gider ama st jantıda Çok iyi , bende ikisi arasında çok kaldım, bu jantın rengi araba ile hemen hemen aynı diye bunları aldım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap