Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Benim hayalim de bu... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Benim hayalim de bu... Zetec S body kitin janti bu abi bulman baya zor tabi parayi basip yurtdisindan getirtmezsen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Bu jant bu renge çok yakışmış Başka arayışa gerek yok bence. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Bu jant bu renge çok yakışmış Başka arayışa gerek yok bence. Yarin Eyüp Jantmax ve Maslak oto sanayideki JantStorea ugricam. Pek ümitli değilim ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 http://www.lastikjantdunyasi.com/Ford-Jant-16-65X16-BK-497-5X108-ET525-634-HYP-SILVER-XL,PR-1841.html Anlaşırsak bunu alacam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 http://www.lastikjantdunyasi.com/Ford-Jant-16-65X16-BK-497-5X108-ET525-634-HYP-SILVER-XL,PR-1841.html Anlaşırsak bunu alacam hadi hayırlısı, bakalım 5 kollunu 16 inç olanı nasıl olacak ( 5 kollu bana 4 kolluyu andırdı nedense ) ama ben olsam en az 17 takardım galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 http://www.lastikjantdunyasi.com/Ford-Jant-16-65X16-BK-497-5X108-ET525-634-HYP-SILVER-XL,PR-1841.html Anlaşırsak bunu alacam hadi hayırlısı, bakalım 5 kollunu 16 inç olanı nasıl olacak ( 5 kollu bana 4 kolluyu andırdı nedense ) ama ben olsam en az 17 takardım galiba 17 yokmuş adamda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Anlaşırsak bunu alacam Replika jant demeyimim hiç yok ama insan ister istemez düşünüyor, orijinalinin en az üçte bir fiyatına satılan ürünün sağlamlık, denge, ağırlık açısından sorunu olmaz mı diye!? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 drahte_1905'in başka bir forumda paylaştığı video: Yasak mı blilmiyorum da değilse direkt o konunun linkini de ekleyebilirim, faydalı bilgiler var. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 http://www.lastikjantdunyasi.com/Ford-Jant-16-65X16-BK-497-5X108-ET525-634-HYP-SILVER-XL,PR-1841.html Anlaşırsak bunu alacam Serdar abi bizim burda bir sedanda var ama arac trend adam çelik jant olsun diye takmis bence ve guzel durmuyordu 18 olarak uretilen bir jant 16ya çekilince guzel olmuyor. Şuanki titanium jantin 1000 basar alma hem orjinal 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Replika jant demeyimim hiç yok orjinalinden farkı , jantlar eğilmiyor direk kırılıyor ... yani vurunca , kaldırıma çıkınca direk çöp bu arada replicalar daha ağar , orjinali daha hafif diye birşey dile getirilecek kadar yok bence , titanium ve carbon fiber karışımı olmadan jantların hafifliği hakkında konuşmak bence saçma ... bu arada şunu unutmayalım yolu tutan jant değil lastik ... tabiki jantında esneme rolü var ama , hadi dostlar kimse burada yarışa girmeyecek heralde ... Serdar abi bizim burda bir sedanda var ama arac trend adam çelik jant olsun diye takmis bence ve guzel durmuyordu 18 olarak uretilen bir jant 16ya çekilince guzel olmuyor. Şuanki titanium jantin 1000 basar alma hem orjinal bende katılıyorum , orjinal titanium jant'ı alman borbet marka , ve çok çok iyi bir jant , 16 ölçüsü için değiştirmek çok mantıksız ... hadi 17 olsa neyse , bence siz cmax jant'ı alın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 bence siz cmax jant'ı alın Kesinlikle yeni c-max in 17 jantı süper olur. Ya da sizin aldığınızın 17 si. Yani 17 takılacaksa. Ama Serdar bey sanıyorum yeni 4 tane 16 lastik falan da almıştı. Durumu buna göre değerlendirebilir. Ben olsam değerlendiririm tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Fiestada 15"i var. Şuan yeni Kugada var. F3e yakişacağina eminim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 2 tane büyük jantçıya sordum bu jantı ama bana ikiside makyajsız kasanınkileri gösterdi bu işte falan diyede iddaa ettiler anlayacağınız bu jantın replicası yok bu fotoda böyle kalır 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Sabri bu jantı kaçırdım deme..: Kışlıkları kullanan bir Mondeo sahibinindi orjinaldi ve satılık değildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap