Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Sabri bu jantı kaçırdım deme..: Gerçekten arabayı açmış...Tekrar hayırlı, uğurlu, kazasız olsun Erkan. Kışlıkları kullanan bir Mondeo sahibinindi orjinaldi ve satılık değildi Ben senin gönlünden geçeni çok iyi biliyorum Sabri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selcuk siverekli Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 17 cmax jantı örnek olsun diye paylaşıyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 17 cmax jantı örnek olsun diye paylaşıyorum ,, jant güzel tabi ama , bu f3 rengini nedense çok hoşuma gidiyor ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 ,, jant güzel tabi ama , bu f3 rengini nedense çok hoşuma gidiyor ... Fiat linea sandım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 (düzenlendi) kirpi yavrusunu pamugum diye severmis , bence en güzeli benim jantlar karanlıkta güzel duruyordu bugün ama iphone 'dan bukadar ... Şubat 11, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 bu da benden olsun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 kirpi yavrusunu pamugum diye severmis , bence en güzeli benim jantlar karanlıkta güzel duruyordu bugün ama iphone 'dan bukadar ... Tolga abi sen nerde oturuyosun ya bigun kucuk bir istanbul bulusmasi yapalim seninle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Tolga abi sen nerde oturuyosun ya bigun kucuk bir istanbul bulusmasi yapalim seninle Yapacaz yapacaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Tolga abi sen nerde oturuyosun ya bigun kucuk bir istanbul bulusmasi yapalim seninle Yapacaz yapacaz Ankara gibi nisandan once yapmak lazim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Ankara gibi nisandan once yapmak lazim Tamam sen organize et hadi Bana da yapmam gerekenleri ilet yapalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 valla banada uyar , yapalım bir buluşma ... haftasonları ataşehirdeyim , iş mecdiyeköy olduğu için avrupa konutlarındayım hafta arasıda ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Tamam sen organize et hadi Bana da yapmam gerekenleri ilet yapalım Ben beceremem ya valla banada uyar , yapalım bir buluşma ... haftasonları ataşehirdeyim , iş mecdiyeköy olduğu için avrupa konutlarındayım hafta arasıda ... Yakın olsaydık kısada olsa jantlara bakmaya gelirdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 kirpi yavrusunu pamugum diye severmis , bence en güzeli benim jantlar karanlıkta güzel duruyordu bugün ama iphone 'dan bukadar ... Benimde en çok beğendiğim bu, gördüklerim arasında. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Yapacaz yapacaz Kısmet olursa gelip herkesle tanışmak isterim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Jantcıda gördüm deyince bende satılık sanmıştım.. Arkadaşını görmeye değilde jantlara bakmaya giderdin he.. Ben almadım jantı ama abi..Sabri paylaşmış.. Yahu bende senin arabanı siyah diye hatırlıyordum acaba yanlış mı görüyorum dedim bir ara, sonra herhalde bende bir hata var diye yorumumu yaptım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap