Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 (düzenlendi) Bunu gördüm bugün Mart 3, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Bunu gördüm bugün Büyük olsa güzel olabilirmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahir Arıt Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Bu jantlarda benden arkadaşlar ) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Bu jantlarda benden arkadaşlar ) Ön camda yarım cam filmi mi yapılmış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahir Arıt Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Ön camda yarım cam filmi mi yapılmış... Evet öyle araç benim zaten. Ön camlar filmli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Ön camda yarım cam filmi mi yapılmış... Golge oyunu Serdar abim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Ön camda yarım cam filmi mi yapılmış... Golge oyunu Serdar abim Son zamanlarda çok araç gördüm ön cama yarım film yapılmış dikiz aynasının görüşünü engellemesin diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Son zamanlarda çok araç gördüm ön cama yarım film yapılmış dikiz aynasının görüşünü engellemesin diye Enteresan fikir ama cirkin tabi. Kamyoncular yapar gozukmemek icin dik ucgen seklinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahir Arıt Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Benimki yarım degil arkadaslar, binanın gölgesinden öyle duruyor.. Benim en ön camda siyah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Sabri, kaç keredir diyorum başka arama!... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullah Eroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 ben bu jantlardan alıcam sanırım, bunların orjinali yoktur sanırım olsa aracı almadan direk bayide değiştirmelerini isterim ama sordugumda jant yok fln demişlerdi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 ben bu jantlardan alıcam sanırım, bunların orjinali yoktur sanırım olsa aracı almadan direk bayide değiştirmelerini isterim ama sordugumda jant yok fln demişlerdi.. Orjinal 18" var S-max yedek parca olarak getirtebilirsiniz tabi saglam bir fiyata 17" bu fotodaki sahibinden de 6-7 ilan var 850 lira civari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullah Eroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2013 body kit karar verdim zetec olucak ama jantta kararsızım hele birde lastik olayı varki daha araştırmadım bile: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullah Eroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Yakışmamış ya.. C-max jantı. Çok güzel olmuş 18 olacak.. 18'' e temkinli yaklaşıyorum 17'' de karar kıldım..:=) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 (düzenlendi) Yay takmiyacaksan sorun yok. Yay takarsanki 18 al derim. Çünki 17 ile 18 in sertlik oranlari ayni.hiçdegilse gorsel olarak guzel gorunsun Bence tam tersi yay takacaksan 17 takmayacaksan 18 (çamurluğun içini daha iyi doldurduğu için...) Ayrıca niye sertlikleri aynı olsaun 17 için önerilen 215/50-17, 18 içinse 235/40-18, yanakta neredeyse 1,5 cm fark var Mart 4, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap