Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Lastiklerimin değişim zamanı gelince lastik+jant+yay yapmayı düşünüyorum bende. Sizin aracınız fotosunu gösterip usta bak böyle olucak demeyi düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Yalnız o çamurdan geçip arabaya arabaya ayakkabısız biniyorum dermişim , valla iş yerindeki otoparkın hali bu ; yağmur yağınca çamur , yazın incir ağacı var düşman başına , mıcır toprak karışımı birde kuruyunca 1 parmak toz ... bakalım bina toplantısında asvalt atılacak diye karalaştırıldı ... benden başka kimsenin fazla şikayet etmeyişide manidar; tabi şirket arabası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Yakişmamiş be Sabri Hemde çok para. Bende ısınamadimda fiyat olarak daha ucuza nasil alinabilir ? Jant 1.100 laatiklerinde tanesi 250-300 lira 2.000-2.500 lira arasi toplamda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 2 örnek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 2 örnek. Siyah arabadaki jant 17" ve guzelde durmus bu konuda konusmustuk Erkan abi karsi cikmisti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Siyahtakini beğendim ben. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Siyahtakini beğendim ben. Aynen 3-4 sayfa oncesinde konusulmustu sahibindende var 700-800e gecebilirim ben benim jant-lastigi verip Ben alicam galiba bu janti ya Yarin 2-3 yeri aricam benim jant lastigi kaca alacaklar bakalim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Aradim sahibindende bir yeri benim jant-lastik takimina 350 veririm dedi tekine mi dedim takima dedi. Cok ölduruyorlar ya takasa girince ayrica ilan mi açsam acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Aradim sahibindende bir yeri benim jant-lastik takimina 350 veririm dedi tekine mi dedim takima dedi. Cok ölduruyorlar ya takasa girince ayrica ilan mi açsam acaba Anca 500 verirler. Onlarda 600 civarına satıcak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Aradim sahibindende bir yeri benim jant-lastik takimina 350 veririm dedi tekine mi dedim takima dedi. Cok ölduruyorlar ya takasa girince ayrica ilan mi açsam acaba Anca 500 verirler. Onlarda 600 civarına satıcak. Jantmax 650 demisti. Simdi biryeri daha aradim adam gelin bir jantlari gorelim dedi oraya gidicem belki olumlu konustu. 600-700 arasi verebilir Cok az veriyorlar benim jantlara ya yazik gunah. Vermem o fiyatlara asla. <br />Jant konusunda duraklama donemindeyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 @Sabri Özer, Jantlarını verme bence, kışlık lastik almak gerektiği zaman o jantları kullanırsın. Gerçi bu yıl almadın sen ama, ben alman taraftarıyım. Biraz daha rahatladığında alırsın. Orjinal jantlarını verme boşver... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 @Sabri Özer, Jantlarını verme bence, kışlık lastik almak gerektiği zaman o jantları kullanırsın. Gerçi bu yıl almadın sen ama, ben alman taraftarıyım. Biraz daha rahatladığında alırsın. Orjinal jantlarını verme boşver... Vermek istemiyorum ama 700 civarina bir fiyat verip takasa giren olsa verip suan alirim ama kendi jantlarimu vermedende alamam ancak 2014 yazin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2013 Jantmaxda 5x108 yani ford uyumlu Volk Te37 vardi duyan bileniniz vardir bu janti sizce nasil duru bizim F3de ? Jantmax tarafindan uygulanmis bi arac; 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Düşünen varsa.. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-kusursuz-ford-focus-st-jant-117565949/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 ayrica ilan mi açsam acaba jant store 1000 tl verir .... izce nasil duru bizim F3de bence çok yakışır ... sen lastiklerle kaç km yol yaptın ? neden okadar az veriyor jant store ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap