Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 (düzenlendi) süpriz için perşembeyi bekleyin Ozaan Bugun persembe nerde bizim supriz Mart 28, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Yine Sabri, yine jant... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Yine Sabri, yine jant... Aramızda toplanıp doğum gününde alalım bir takım. Bir de bu kadar konuşuyoruz. Daha bir kişi çıkıp şu jantı aldım aha bu da resmi demedi. (Dedimi yoksa?) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Dedimi yoksa ben dedim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 ben dedim Bir babayigit sensin zaten ) Aramızda toplanıp doğum gününde alalım bir takım. Bir de bu kadar konuşuyoruz. Daha bir kişi çıkıp şu jantı aldım aha bu da resmi demedi. (Dedimi yoksa?) 31 Agustos dogum gunum ya. Hic jant alinasi bi gun degil. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 31 Agustos dogum gunum ya. Hic jant alinasi bi gun degil. Hay allah ya ben tatilde oluyorum tam o dönem. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Hay allah ya ben tatilde oluyorum tam o dönem. Tühh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 (düzenlendi) Aramızda toplanıp doğum gününde alalım bir takım. Bir de bu kadar konuşuyoruz. Daha bir kişi çıkıp şu jantı aldım aha bu da resmi demedi. (Dedimi yoksa?) ben dedim Hay allah ya ben tatilde oluyorum tam o dönem. Almasına alalım da tamda tatilin göbeğinde olacak sanırım. Aslında konu başlığı Sabri hangi jantı almalı diye değişsin, bu öneri yapıldığı tarih itibarı ile Tolga'yı kapsayacak mı o da ele alınsın. Bence bir komisyon kurup taslak hazırladıktan sonra forumda oylamaya sunmak lazım. Mart 28, 2013 Nihat Abukan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Almasına alalım da tamda tatilin göbeğinde olacak sanırım. Aslında konu başlığı Sabri hangi jantı almalı diye değişsin, bu öneri yapıldığı tarih itibarı ile Tolga'yı kapsayacak mı o da ele alınsın. Bence bir komisyon kurup taslak hazırladıktan sonra forumda oylamaya sunmak lazım. Geçen bir lastikçiyi aradım. Focus için lastik jant arıyorum, bakıyorum dedim. Adam Sabri abi sen misin daha almadın mı jantları diye sordu. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Geçen bir lastikçiyi aradım. Focus için lastik jant arıyorum, bakıyorum dedim. Adam Sabri abi sen misin daha almadın mı jantları diye sordu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 (düzenlendi) Alay konusu oldum ama artik bu gunler bitiyor galibaa. Jant 830 lira lastiklerde Kumho 840 lira toplam 1.670 liraya geliyor. Dusuncelerinizi alabilirmiyim sizi sıkmadıysam (!) Mart 29, 2013 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Kredi kartına taksit yapıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 jantları pek beğenmedim ben 2011 ve sonrası mondeo selective de kullanılan 18 inç jant daha güzel olur bence biraz benziyor zaten buna... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Kredi kartına taksit yapıyor mu? Yapiyor abi bende kartin gelmesini bekliyorum zaten gobekde mavi logo olacak oyle dusunun. Nasil sence ? jantları pek beğenmedim ben 2011 ve sonrası mondeo selective de kullanılan 18 inç jant daha güzel olur bence biraz benziyor zaten buna... Replicasi uretilmiyor maalesef Caglar abi. Zaten model yoklugundan boyle VW grubu olsaydi arabam simdiye almistim belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 sabri bu jant ne ya titanum jantı çok çok daha iyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap