Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Guzel bence, aracın rengine gitmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Ben beğendim fiyatta kötü değil. Ama bu tür jantların ucuzu sorun yaşatır mı bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Ben beğendim fiyatta kötü değil. Ama bu tür jantların ucuzu sorun yaşatır mı bilmiyorum. Fiyatda etkili zaten. Replica cogu jant 800-950 arasi zaten. Benim takildigim lastik ? Kumho 210 lira tanesi 235/40/18 sabri bu jant ne ya titanum jantı çok çok daha iyi Arkadaki jant öndekinden daha mi duruyor diyorsun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Fiyatda etkili zaten. Replica cogu jant 800-950 arasi zaten. Benim takildigim lastik ? Kumho 210 lira tanesi 235/40/18 Arkadaki jant öndekinden daha mi duruyor diyorsun ? delikleri hoşuma gitmedi düz olaydı iyiydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Yapiyor abi bende kartin gelmesini bekliyorum zaten gobekde mavi logo olacak oyle dusunun. Nasil sence ? Replicasi uretilmiyor maalesef Caglar abi. Zaten model yoklugundan boyle VW grubu olsaydi arabam simdiye almistim belki Çıkma bulabilirsiniz uygun fiyata olabiliyor ,nette birinde görmüştüm sizin aracın renginde bir araçtı bayağı hoş durmuştu..Birde bu mondeo jantına benzeyen jant var hemen hemen aynı sadece biraz daha düz çizgileri, Mondeonunki biraz daha oval..Hatta forumda 40 plakalı Ankara buluşmasında beyaz bir araçta vardı onlarda hoş duruyor:Replikası var onların Yapiyor abi bende kartin gelmesini bekliyorum zaten gobekde mavi logo olacak oyle dusunun. Nasil sence ? Replicasi uretilmiyor maalesef Caglar abi. Zaten model yoklugundan boyle VW grubu olsaydi arabam simdiye almistim belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Çıkma bulabilirsiniz uygun fiyata olabiliyor ,nette birinde görmüştüm sizin aracın renginde bir araçtı bayağı hoş durmuştu..Birde bu mondeo jantına benzeyen jant var hemen hemen aynı sadece biraz daha düz çizgileri, Mondeonunki biraz daha oval..Hatta forumda 40 plakalı Ankara buluşmasında beyaz bir araçta vardı onlarda hoş duruyor:Replikası var onların Yapiyor abi bende kartin gelmesini bekliyorum zaten gobekde mavi logo olacak oyle dusunun. Nasil sence ? Replicasi uretilmiyor maalesef Caglar abi. Zaten model yoklugundan boyle VW grubu olsaydi arabam simdiye almistim belki O klasik ST janti iste Mk2 ST janti zaten nereye gitsem abi 5x108 ne modelin var desem ya ST ya RS delikleri hoşuma gitmedi düz olaydı iyiydi Tam gobekte mavi ford logosu olacak boyle ciplak durmayacak jant Hadi hadi begendin itiraf et Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Dusuncelerinizi alabilirmiyim sizi sıkmadıysam böyle önüne koyup olmaz yahu ... güzel durur ama bu şekilde önüne koyunca pek göstermemiş kendini .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Sabri benim arayipta bulamadiğim bir jant. Sakin kaçirma .on numara yakişiyor f3 kere.. Yalniz lastiği 225x40x18 taktir. Beni dinle.. Küçuk degil. Jant 18 ama distan ofset oldugu icin gostermiyor. Bence 5 para etmez ve yakismaz.sakin f3 lere takmayin derim. Bu arada benim range rover jantlari yarin geliyor. Umarim her sey istedigim gibi olur.. Egerki bi aksilik çikmassa çok yahşi birşey olacak. 225 ile 235 arasi 0,2 oynuyor ki farkedilmeyecek bir buyukluk o zaman 225 takiyorum parayi ayarliyim nisan ortalari takicam insallah:) Erkan abi lastik ne aliyim sence 210 lira tanesi Kumhonun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Benim takildigim lastik ? Kumho 210 lira tanesi 235/40/18 replica jant neysede ; lastik iyi araştır ... yol gürültüsü , sarfiyat ve yağmurlu havalardaki performanslarını gir forumlardan incele öyle karar ver ... jant dediğin orjinali ile arasında biraz ağarlık farkı bar , birde esnemiyor kırılıyor işte durum bu ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 böyle önüne koyup olmaz yahu ... güzel durur ama bu şekilde önüne koyunca pek göstermemiş kendini .... Ben canlisinda cok yakistirdim. Insallah parayi ayarlarimda takarim. Tolga abi sana bi soru sen 18"lere gecince serviste araci 18e gore ayarlattin mi ? Araca lastik boyutunu giriyorlarmis oda ona gore kadrani ayarliyormus ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Ozaan Bugun persembe nerde bizim supriz saat 10da jantçıyamı gidilir yahu bugun 5 gibi gidicektik ama gelmemiş jantlar yarına kaldı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 saat 10da jantçıyamı gidilir yahu bugun 5 gibi gidicektik ama gelmemiş jantlar yarına kaldı ben 6-7 ayligim ya dayanamiyorum iste bugun baktigim janta ne diyosun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 ben 6-7 ayligim ya dayanamiyorum iste bugun baktigim janta ne diyosun ? ben beğenmedim, ben daha çok c5 jantı gibi olanları seviyorum veya çok ve ince kollu. königin güzel modelleri vardı mesela ancak 5*108 yok tabii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 ben beğenmedim, ben daha çok c5 jantı gibi olanları seviyorum veya çok ve ince kollu. königin güzel modelleri vardı mesela ancak 5*108 yok tabii Bende 5 kollu Yildiz jant seviyorum ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Alay konusu oldum ama artik bu gunler bitiyor galibaa. Jant 830 lira lastiklerde Kumho 840 lira toplam 1.670 liraya geliyor. Dusuncelerinizi alabilirmiyim sizi sıkmadıysam (!) Şahsen pek beğenmedim, en baştan beridir diyorum bence en güzeli Focus reklamında ki 5 kollu olanı veya olmadı Tolga'nın arabasındaki jantlardan dene... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap