Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 herkese merhaba. bu ilk mesajım ve Aracımı yeni aldım. Jant almak istiyorum. sizden mümkünse fikir almak isterim. lastikler 205/55/16 bi yerden orjinal Ford Mondeo jantı buldum. fiyat 600 tl resimleride ekleyeceğim fikir verirmisiniz bir kaç sorum olacak 1- jant alırken nelere dikkat etmeliyim 2- rakamsal olarak dikkat edeceğim ne vardır. yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden tesekkurler. Sorularınız için lastik kategorisi veya focus 3 ise onun soru bölümünde sormanız daha faydalı olacaktır. Ayrıca lütfen üyeliğinizi size gelen mesaja göre tamamlayınız aksi halde durdurulacaktır. Hoşgeldiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 (düzenlendi) Yakup Bey İyi geceler, maile baktım onaylayacağım. sanırım yanlış anlaşıldı ben jant sordum konu başlığıda yakışan jant modelleri olduğu için buraya yazdım. saygılar Mart 31, 2013 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 herkese merhaba. bu ilk mesajım ve Aracımı yeni aldım. Jant almak istiyorum. sizden mümkünse fikir almak isterim. lastikler 205/55/16 bi yerden orjinal Ford Mondeo jantı buldum. fiyat 600 tl resimleride ekleyeceğim fikir verirmisiniz bir kaç sorum olacak 1- jant alırken nelere dikkat etmeliyim 2- rakamsal olarak dikkat edeceğim ne vardır. yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden tesekkurler. İkince el alıyorsanız torna tezgahında balansına baktırın. Göbekten eğilme varsa direksiyonu bolbol sallar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 Yakup Bey İyi geceler, üyeliği facebook ile yaptım yani herhangi bir mail adresi yazmadım. sanırım yanlış anlaşıldı ben jant sordum konu başlığıda yakışan jant modelleri olduğu için buraya yazdım. saygılar Gelen özel mesajı kontrol edermisiniz.Mail vs otomatik geçti zaten Anladım bende daha hızlı yardım olabilir diye yeni başlık tavsiye ettim size herneyse bu konuda ve diğer başlıklarda benzer bilgiler bulmanız da mümkündür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 Mesajı aldım ve doldurdum. Tavsiy eiçin teşekkürler. Burası en mantıklı yer diye düşündüm. Prosedürde atladığım yer yoksa: Fikir verebilecek varmı. Jantlar 2.el her hangi bir şeyi yok dedi satıcı yeni boyanmış orjinal-logoyu gösterdi- dedi. ama nette fiyat araştırması yaptım acaba dedim - ucuz etin yahnisi yavanmıdır- diye düşündüm sizce bir sıkıntı olabilirmi ve sorduğum gibi nelere dikkat etmeliyim. Ayrıca balansında herhangi bir şey olmadığını söyledi Antalya da olduğu için göremeyeceğim direk satın almayı düşünüyorum ama tavsiyeye ihtiyacım var tesekkrler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 yeni boyanmış ????? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Oldu bence çok tanıdık geliyor gözüme , citroen jantı değil mi bu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 çok tanıdık geliyor gözüme , citroen jantı değil mi bu ? Yok, Range Rover janti. Bijon araligi ayniymis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Konuda çok geride kalmışım okudum biraz ama anlamadım, Jantı kim aldı? Bu Ozan'ın araba ama sanki Erkan mı almış ne olmuş? Kimmaldıysa Hayırlısı olsun, bir an Sabri Jant almış sandım sonra 1 nisan olduğu aklıma geldi Oldu bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Konuda çok geride kalmışım okudum biraz ama anlamadım, Jantı kim aldı? Bu Ozan'ın araba ama sanki Erkan mı almış ne olmuş? Kimmaldıysa Hayırlısı olsun, bir an Sabri Jant almış sandım sonra 1 nisan olduğu aklıma geldi :D Erkan abi aldi o janti Ozan denemek icin takmis. Bende kredi karti gelsin takicam jantimi fotolari buraya yukleyip bidahada ugramam bu konuya en fazla iletim burda ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Bende kredi karti gelsin takicam jantimi fotolari buraya yukleyip bidahada ugramam bu konuya en fazla iletim burda ya Kasma canım şaka yapmıştık. İstediğin gibi takıl, bizimde gözümüz jant görüyor sayenizde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Kasma canım şaka yapmıştık. İstediğin gibi takıl, bizimde gözümüz jant görüyor sayenizde. Babacan adam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Sabri gel sanada range rover janti alalim. yarin takiyorum. Per§embede basiyorum araci. Mondeo jantindan daha mi yakişti diyosun abi ? Bir arkadasima gosterdim bence range rover daha guzel dedi. Sen hele arabanin fotosunu atda ona göre Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Nedendir bilemiyorum ama jant denince aklıma Sabri, Sabri denince de aklıma jant geliyor. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Nedendir bilemiyorum ama jant denince aklıma Sabri, Sabri denince de aklıma jant geliyor. az kaldi az 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap