Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Doğrudan Range alsak jantıyla falan uğraşmasak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 az kaldi az Cidden sabırsızlıkla bekliyoruz, bu kadar araştırmadan sonra yakışan bir jant alman sanırım herkesi sevindirecektir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Doğrudan Range alsak jantıyla falan uğraşmasak. Bi tur binerim, şimdiden söyliyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 (düzenlendi) Kart başvurum reddedilmiş. Nedenini ogrenmek icin aradim bilgi vermediler. Cok sinirim bozuldu ya o kadar ayarlamıştım herşeyi. Vermemeleri icin bir neden yok. Babami aradilar o kabul etmedi buyuk ihtimal<br /> Nisan 2, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Kart başvurum reddedilmiş. Nedenini ogrenmek icin aradim bilgi vermediler. Cok sinirim bozuldu ya o kadar ayarlamıştım herşeyi. Vermemeleri icin bir neden yok. Babami aradilar buyuk ihtimal o kabul etmedi buyuk ihtimal Ek kart çıkartıvereyim sana istersen Benimde yeni oyuncaklarım yolda perşembe günü burda olcaklar inşallah gümrüğe takılmazsa tabii 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Kart başvurum reddedilmiş. Nedenini ogrenmek icin aradim bilgi vermediler. Cok sinirim bozuldu ya o kadar ayarlamıştım herşeyi. Vermemeleri icin bir neden yok. Babami aradilar buyuk ihtimal o kabul etmedi buyuk ihtimal Geçen gün radyoda bi program wardı.Öğrenci =parasızlık diye Valla konuyu çok yakından merakla takip ediyodum.Senin kadar hayal kırıklığına uğradım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 valla , arabayı düşürüp , 18inch jant takıp , 235 40 18 lastik takınca , karda yağmurda kullanıp ,bir iki sağlam çukura girince sol arka lastik aks bilyası dağılmış orjinal parça fiyatı 490 tl baya bir araştırdıktan sonra 230 tl ye orjinal parçayı bulabildim , yurtdışından kendisi getirtiyormuş ; 50 tl yede ustaya değiştirttim miss olsu ... aracın orjinalilnde 18 inch jant var ama ; yay takıncada fazla sertleşti çok yük biniyor heralde ; yay takıp jant takacakların kulağında küpe olsun hayatımda ilk defa 14 000'de aks bilyası değiştirdim ... değiştiren usta özellikle vw grubunda çok dağılıyor , bize geliyor filan dedi ; 4000'de dağıtabiliyormuş audi golf filan aman dikkat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Geçen gün radyoda bi program wardı.Öğrenci =parasızlık diye Valla konuyu çok yakından merakla takip ediyodum.Senin kadar hayal kırıklığına uğradım. Aylik gelirimi soyledim arabamin benim ustume oldugunu ve plakasinida soyledim. Bana vermiyolarsa hangi gence veriyolar bu karti anlamadim. 18-25 arasi mulk sahibi genc ogrencilere heralde. Tekrar mesaj attim basvuru icin bir iki gune ararlar kayitda oluyor konusmalar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 valla , arabayı düşürüp , 18inch jant takıp , 235 40 18 lastik takınca , karda yağmurda kullanıp ,bir iki sağlam çukura girince sol arka lastik aks bilyası dağılmış orjinal parça fiyatı 490 tl baya bir araştırdıktan sonra 230 tl ye orjinal parçayı bulabildim , yurtdışından kendisi getirtiyormuş ; 50 tl yede ustaya değiştirttim miss olsu ... aracın orjinalilnde 18 inch jant var ama ; yay takıncada fazla sertleşti çok yük biniyor heralde ; yay takıp jant takacakların kulağında küpe olsun hayatımda ilk defa 14 000'de aks bilyası değiştirdim ... değiştiren usta özellikle vw grubunda çok dağılıyor , bize geliyor filan dedi ; 4000'de dağıtabiliyormuş audi golf filan aman dikkat Geçmiş olsun, kart peşinde koşanların da kulağına küpe olsun... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-16inc-5x108-ford-focus-oem-jant-takimi-120103442/detay/ az önce bir focus geçti üstünde bu jantlar vardı alasım tuttu.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 @Sabri Özer, tanıdığım tefeci var Sabri 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 (düzenlendi) Gülü seven dikenine katlanacak. tabikide öyle sonuçta söktürtmedim ne jantlarımı nede yaylarımı Nisan 2, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-16inc-5x108-ford-focus-oem-jant-takimi-120103442/detay/ az önce bir focus geçti üstünde bu jantlar vardı alasım tuttu.... bu jantın 16 inçini üretirlerde neden 17-18 inçini üretmezler onu anlamıyorum.Şu jantın 17-18 inçi olsaydı focus sahiplerinin yarısı herhalde bu janttan takardı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 (düzenlendi) bu jantın 16 inçini üretirlerde neden 17-18 inçini üretmezler onu anlamıyorum.Şu jantın 17-18 inçi olsaydı focus sahiplerinin yarısı herhalde bu janttan takardı http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-16inc-5x108-ford-focus-oem-jant-takimi-120103442/detay/ az önce bir focus geçti üstünde bu jantlar vardı alasım tuttu.... Bende en baştan beri F3 e en çok yakışanın bu jantlar olduğunu söylüyorum. Nisan 2, 2013 Nihat Abukan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2013 Bende en baştan beri F3 e en çok yakışanın bu jantlar olduğunu söylüyorum. evet aynen öyle on numara beş yıldız bir jant 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap