Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Memnunum sabri. Korktuğum kadar konfor kaybetmedim. Araba kütür kütür ses yapacak diye düşünüyordum ama gayet iyi. Eskiye göre çok az konfor kaybetti ama kazandırdığı şeylerin yanında gözüm görmüyor. Kesinikle tavsiye ederim. İşte yeni fotolar... İlerde jantı değişirsem kesinlikle bundan takarım maşallah.... Teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah ilerde sende takarsın. En az 3 kere "cok guzel olmus yaaaaa" diye tepki verdim. On numara olmus. Gule gule kullanin. Teşekkür ederim Ümit. Haftaya yaylari takiyorum bende tesekkurler bilgi icin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürcan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Arkadaşlar Kasım da alacağım beyaz focusuma güzel bir jant almak istiyorum malum sizlerin değerli fikirlerine ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum Şimiden ilk sorum focus 3 lerin bijon aralığı ? bi tane buldum momo wrs 17'' sizce nasıl gider mi ? arkadaşım fokus 3 lerin bujon aralığını 5*108 meraba Yakup bey fokus3 trent x paketinde olan jantları piyasada bulabilirmiyiz acaba Memnunum sabri. Korktuğum kadar konfor kaybetmedim. Araba kütür kütür ses yapacak diye düşünüyordum ama gayet iyi. Eskiye göre çok az konfor kaybetti ama kazandırdığı şeylerin yanında gözüm görmüyor. Kesinikle tavsiye ederim. Teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah ilerde sende takarsın. Teşekkür ederim Ümit. çok harika görünyo acaba beyazada boyle yakışırmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Beğenileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Haftaya yaylari takiyorum bende tesekkurler bilgi icin Taktır bakalım. Pişman olmazsın merak etme. Yay takınca araba basıyo ya. 16'' jant da güzel duruyor. Sanki 17-18 gibi görünüyo. Bu da hoşuna gidecektir eminim. Mesela ben kışın büyük ihtimalle çıkardığım jant lastikleri takacağım tekrar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Güzel olmuş Bekir,güle güle kullan. Herkoda baktığımız jant bu demi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Herkoda baktığımız jant bu demi? Aynen o hatta sen ön janta koymustun begenmistin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 (düzenlendi) Aynen o hatta sen ön janta koymustun begenmistin evet 2side birbirinden güzel ben buna bi adım daha yakınım sanırım Nisan 18, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 evet 2side birbirinden güzel ben buna bi adım daha yakınım sanırım Koyu renge guzel gercekten parayi buluyim alicaam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Ben şahsen yeni arablara ofsetli jantları önermiyorum. RS olabilir,ST olabilir renc jantıda olabilir tamammen zevk meselesi . 5x108 başka bir jant bulursanız deneyin ama ofsetli olmasın. Erkan abi senin jantlardan takmaya karar verdim lastikler V kanallı olsun istiyorm aldığın fiyat nedir abi toplam jant lastik ? memnunmusun abi bir sıkıntısı var mı jantların ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Toplam 1700 tl ye geldi.. Şimdilik hiç bir sıkıntı yok..2 yıl garantili zaten.. Lastiklerde petlas velox sport pt 741 ,umduğumdanda güzel çıktı ..1 yıl yol yardımıda var.. Sonuç:gayet memnunum. Abi bugun haber gelicek yarin takicaz heralde elinde varsa yoruldm dukkan dukkan gezmekten 5x108 ne skinti bijonmus hayattan soguttu ) Son karar senin jant noktayi koyduk ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 akşam güneşinde pek bir güzel geldi gözüme , paylaşayım dedim 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 (düzenlendi) akşam güneşinde pek bir güzel geldi gözüme , paylaşayım dedim Kül kahverengi gibi çıkmış akşam güneşi düşünce kum gri renginde olmasına rağmen ...Akşam güneşi güzele düşermiş Güzel bir foto olmuş Nisan 25, 2013 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 http://img2.ressim.net/out.php/i5603414_ac-jant-jpg Bu jant nasıl arkadaşlar. Ben arabayı yakından da gördüm çok güzel durmuş. benim çok hoşuma gitti. Bende F3'üme takıtırmayı düşünüyorum. Fiyat araştırıyorum şuan. tamam güzel ama arabanın rengide önemli değilmi yani http://img2.ressim.net/out.php/i5603414_ac-jant-jpg Bu jant nasıl arkadaşlar. Ben arabayı yakından da gördüm çok güzel durmuş. benim çok hoşuma gitti. Bende F3'üme takıtırmayı düşünüyorum. Fiyat araştırıyorum şuan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 akşam güneşinde pek bir güzel geldi gözüme , paylaşayım dedim Focus 3 e değil de sanki bir Aston Martin'e bakıyormuşum gibi hissettim bir an yahu. Consept gibi çıkmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 akşam güneşinde pek bir güzel geldi gözüme , paylaşayım dedim Jant alirsam senin yuzunden alicam cok guzel. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Ben niyeti bozmuşum da Mardin'de jant yok doğru düzgün pazar günü Galatasaray maçını izlemek için Antep'e gidecem bütün gün bakınacam olmadı Pazartesi iskenderunda takarım herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap