Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 eyw ,17 Cmax jantı bile yeter duruşu değiştirmekte ... arabanın hatları meydana çıkıyor sanki ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 eyw ,17 Cmax jantı bile yeter duruşu değiştirmekte ... arabanın hatları meydana çıkıyor sanki ... Bulamazsam düzgün bir jant iki seçenek var st veya cmax jantı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Bulamazsam düzgün bir jant iki seçenek var st veya cmax jantı sende ST tak forumda çeşit olsun RS dark 'ta düşünebilirsin ... Demedi deme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Bulamazsam düzgün bir jant iki seçenek var st veya cmax jantı ST jantı yakışmıyor bence, RS tak ST ve RS focusa uyan heryerde bulunan modeller zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Sonunda bugün jantları takabildim tahmin ettiğimden iyi oldu resimleri sizlerle paylaşıyım 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Sonunda bugün jantları takabildim tahmin ettiğimden iyi oldu resimleri sizlerle paylaşıyım http://imageshack.us/photo/my-images/404/15087101515715147637031.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/443/21212101515715145387031.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/545/93519910151571514283703.jpg/ Hayırlı olsun 17" mi jantlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Hayirli olsun Tayfun bey ama ben beyaz renge yakıştıramadım ve çok yuksek kalmış araba bence tabi. Parlak siyaha boyatirsaniz janti cok cok daha guzel durur. Hayırlı olsun 17" mi jantlar Erkan abinin jantlarindan 18" 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 (düzenlendi) Hayirli olsun Tayfun bey ama ben beyaz renge yakıştıramadım ve çok yuksek kalmış araba bence tabi. Parlak siyaha boyatirsaniz janti cok cok daha guzel durur. Erkan abinin jantlarindan 18" Simdilik bu renk durcak ilerde belki arac dzel oldgndan camurluk arasi 3 cm filan kaldi yaysiz hali bu 20mm yay dusunuyorum. Herkeze tesekkur ederm daha iyileri sizlere Nisan 27, 2013 tayfun çiçek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Güzel olmuş,güle güle kullanın. Yalnız yay şart.. İlerde jantlarıda beyaza boyadınmı tadından yenmez bunlar.. Kimi jant fotoda güzel durur,kimi jant gerçekte güzel durur. Bu jantlar canlı halinde gerçekten güzel duruyor. Görüş açısı. Profesyonel foto çekim ve cepten çekim foto gibi düşünün derim. Şunuda ekliyeyim.. Çirkin araç yoktur.Yüksek araç vardır. Tesekkurler erkan abi. Jantlar canlida ok gibi durdu dedigin gbi acidan dolayi. Abi bana yay konusunda yardimci olurmusun arac dizel oldugu icin camurluk arasi 3 cm filan. Renk beyaz guzel olabilir benmde aklimda fume var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Simdilik bu renk durcak ilerde belki arac dzel oldgndan camurluk arasi 3 cm filan kaldi yaysiz hali bu 20mm yay dusunuyorum. Ben beğendim. Güle güle kullanın. Benim arabada beyaz olduğundan iyi fikir verdi bana. Ben beyaz veya siyah jant sevmiyorum. Fazla müdehale edilmiş görünümü vermemeli bana göre. Zevk elbette sonuçta. Yaysız bile lastikler boşluğu doldurmuş gibi gözüküyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 @tayfun çiçek, Güzel olmuş güle güle kullanın. Maliyeti ne oldu. Jant lastik ölçülerinizi yazmamışsınız, ya da ben göremedim. Bir de stoplara siyah folyo çekmişsiniz. Kırmızı halini ben daha çok beğeniyorum. Tabi zevk. Çirkin olmuş diyemem tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Kimi jant fotoda güzel durur,kimi jant gerçekte güzel durur fotojenik jant Abi bana yay konusunda yardimci olurmusun arac dizel oldugu icin camurluk arasi 3 cm filan. bence kesin yay takmalısın bu şekilde uzaktan evoque gibi durmuş ... gerçi böylede ok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Ben beğendim. Güle güle kullanın. Benim arabada beyaz olduğundan iyi fikir verdi bana. Ben beyaz veya siyah jant sevmiyorum. Fazla müdehale edilmiş görünümü vermemeli bana göre. Zevk elbette sonuçta. Yaysız bile lastikler boşluğu doldurmuş gibi gözüküyor. Size benden tavsiye takıcaksanız bundan başka takmayın benim denemediğim jant kalmadı hepsi hikaye jantçı bile taktıktan sonra bu kadrda güzel olmaz yok artık dedi @tayfun çiçek, Güzel olmuş güle güle kullanın. Maliyeti ne oldu. Jant lastik ölçülerinizi yazmamışsınız, ya da ben göremedim. Bir de stoplara siyah folyo çekmişsiniz. Kırmızı halini ben daha çok beğeniyorum. Tabi zevk. Çirkin olmuş diyemem tabi. 235/40/18 v kanallı lastiğim.Maliyeti 1.750 oldu ama tanıdıktan aldık. Stoplar böle çok karizma duruyo arka komple siyah oldu tek difizör kaldı onu taktımı tmamdr araba http://www.ozenticaret.com.tr/ Ümit abi var,selamımı söyle yardımcı olsun. tamam abi bakıyım birde 20mm düşünüyorum abi benim çamurluk araları çok az kaldı oyüzden nasıl olur 20mm fotojenik jant bence kesin yay takmalısın bu şekilde uzaktan evoque gibi durmuş ... gerçi böylede ok Benim araba bundan daha alımlı durdu 20mm yay ile işlem tamam ok gibi durar tam anlamıyla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Güzel, imrendiriyor gerçekten, daha önce de yazdım, yine rica edeyim, cant değiştirenlerden biri eski cant lastik ile yeni cant lastik ağırlığını ölçüp farkı yazabilir mi? Lüfteeen... İşevselliği etkileyecek ölçümlerden biridir! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Size benden tavsiye takıcaksanız bundan başka takmayın benim denemediğim jant kalmadı hepsi hikaye jantçı bile taktıktan sonra bu kadrda güzel olmaz yok artık dedi senin jantçıya bu fotoyu göstereydin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap