Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 @Tolga Başaran, @tayfun çiçek, Hangi marka lastik taktınız. ? Bu iki jant bu arabalara en çok yakışan jantlar bence. (gördüklerimiz içinde) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 senin jantçıya bu fotoyu göstereydin Abi senin jantlar renge on numara beyaza olmadi denedik f2.5 larda hep bundan oldgu icin klasik geldi bze Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 (düzenlendi) @tayfun çiçek, Hangi marka lastik taktınız. ? Sanırım PETLAS VELOX SPORT PT711 235/40 ZR18RF 95 W Nisan 27, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Tesekkurler erkan abi. Jantlar canlida ok gibi durdu dedigin gbi acidan dolayi. Abi bana yay konusunda yardimci olurmusun arac dizel oldugu icin camurluk arasi 3 cm filan. Renk beyaz guzel olabilir benmde aklimda fume var Erkan abinin dediği yere sordum ben bugun 380TL dedi, Erkan abinin selamıyla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2013 Erkan abinin dediği yere sordum ben bugun 380TL dedi, Erkan abinin selamıyla. iyi demiş hangi markaya bu fiyat benim sorunum camurlukla lastik arası 2 parmak arka tamponla yer ölçmeye elim varmadı jeep oldu mubarek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 iyi demiş hangi markaya bu fiyat benim sorunum camurlukla lastik arası 2 parmak arka tamponla yer ölçmeye elim varmadı jeep oldu mubarek Eibach Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Eibach Eibach en iyisi o fiyat çok iyide benim sorunum çamurluk ağzı az yerden yükseklik çok yay taktıgımda inmesi için baya çok inmesi lazm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Hemşehrim yaptırmış 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Düşünene olursa üzerinde kış lastiği ile birlikte 16" F2,5 çok kollu jantı. Bu jant F3 te de güzel durabilir. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-forf-focus-titanium-orjinal-jant-michelin-alpin-a4-vakumlu-117380081/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Düşünene olursa üzerinde kış lastiği ile birlikte 16" F2,5 çok kollu jantı. Bu jant F3 te de güzel durabilir. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-forf-focus-titanium-orjinal-jant-michelin-alpin-a4-vakumlu-117380081/detay Önümüzdeki kışa binekler için de kış lastiği zorunlu olacak gibi görünüyor. BU tabii Antalya, İzmir gibi ılıman iklimde yaşayanlar için anlamsız gibi görünse de şehrilerarası yolculuklar için edinme zorunluluğunu da akılda tutmak gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Düşünene olursa üzerinde kış lastiği ile birlikte 16" F2,5 çok kollu jantı. Bu jant F3 te de güzel durabilir. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-forf-focus-titanium-orjinal-jant-michelin-alpin-a4-vakumlu-117380081/detay bu jant focus 3e yakışmıyor 205/55 16 lastiklerde focus 3e küçük geliyor kesinlikle önermem bu janti focus 3 için ....ben takmıştım eski aracimdan kalan focus2 jantini .daha sonra satmistim hoş durmadığı için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 bu jant focus 3e yakışmıyor 205/55 16 lastiklerde focus 3e küçük geliyor kesinlikle önermem bu janti focus 3 için ....ben takmıştım eski aracimdan kalan focus2 jantini .daha sonra satmistim hoş durmadığı için Fotoğraf var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Fotoğraf var mı?foto var da şu an cepten giriyorum akşam zamanım olursa yüklerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 foto var da şu an cepten giriyorum akşam zamanım olursa yüklerim Sevinirim, merak ediyorum bun jantların F3 te nasıl durduğunu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Sevinirim, merak ediyorum bun jantların F3 te nasıl durduğunu.205 lastiklerle pek hoş durmuyor yalnız 215/55/16ile biraz daha farklı durabilir belki..205lastikler ile camurlugun arası bayağı açık kalıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap