çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Sevinirim, merak ediyorum bun jantların F3 te nasıl durduğunu. buradan bakabilirsiniz fotoya Aydın Bey ,benim pek hoşuma gitmedi bilmem siz beğenir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2013 buradan bakabilirsiniz fotoya Aydın Bey ,benim pek hoşuma gitmedi bilmem siz beğenir misiniz? Bu renk arabaya bu jant yakışmamış bence. Ölçüden önce ilk aklıma gelen bu oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 evet Pek olmamış gibi; 17 C-Max Jantı lazım bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2013 bence de yakışmamis ,bende baktım yakışmıyor sattım evet Pek olmamış gibi; 17 C-Max Jantı lazım bence. şu an c max x paket janti var zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Tak 3,5 luk birşey olmaz.. Lastikleri keşke 225 taksaydın. ben 225*40*18 taktım. Abi 3,5 luk fazla olur arkada 2 kişi varken bi resim var onu yükleyim kararı sen ver Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 3,5 tan aşağı kurtarmazki.. 2 lik takacaksan hiç takma daha iyi. erkan abi merhaba nasılsın sana bir kaç sorum olacak yardımcı olursan sevinirim abicim; *senin taktığın jantın aynısını benim araç beyaz sedan takarsak nasıl olur sence 17" mi olsun 18" mi *sadece jantların fiyatı nedir almamda yardımcı olurmusun ve son olarak benim araca genelde kalabalık biniyoruz o şekilde bana artıları eksileri neler olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 erkan abi merhaba nasılsın sana bir kaç sorum olacak yardımcı olursan sevinirim abicim; *senin taktığın jantın aynısını benim araç beyaz sedan takarsak nasıl olur sence 17" mi olsun 18" mi *sadece jantların fiyatı nedir almamda yardımcı olurmusun ve son olarak benim araca genelde kalabalık biniyoruz o şekilde bana artıları eksileri neler olur. Ben yardımcı olayım Güzel olur, 17 bildiğim üretilmiyor mecburen 18 olacak. Jant burada var, fiyatı da fena değil, Petlas ile monte edip gönderebilirler mesela... http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-18-jant-tim1008-5x108-5x120-range-rover-replika-sok-fiyat-117648726/detay Tekerlek çapı değişmeyeceğinden yay takmazsan önemli bir sorun olmaz, biraz sertleşir darbe emişi, biraz düzelir yol tutuşu... Hayırlı olsun (mu)!? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 (düzenlendi) Ben yardımcı olayım Güzel olur, 17 bildiğim üretilmiyor mecburen 18 olacak. Jant burada var, fiyatı da fena değil, Petlas ile monte edip gönderebilirler mesela... http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-18-jant-tim1008-5x108-5x120-range-rover-replika-sok-fiyat-117648726/detay Tekerlek çapı değişmeyeceğinden yay takmazsan önemli bir sorun olmaz, biraz sertleşir darbe emişi, biraz düzelir yol tutuşu... Hayırlı olsun (mu)!? bilgiler için teşekkür ederim cem abiyetti gari hayırlı olsun adamlarla bir görüşelim bakalım... titanum jantlarıda satarım yüzünü bile görmek istemiyorum Mayıs 8, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 erkan abi merhaba nasılsın sana bir kaç sorum olacak yardımcı olursan sevinirim abicim; *senin taktığın jantın aynısını benim araç beyaz sedan takarsak nasıl olur sence 17" mi olsun 18" mi *sadece jantların fiyatı nedir almamda yardımcı olurmusun ve son olarak benim araca genelde kalabalık biniyoruz o şekilde bana artıları eksileri neler olur. Bende yardımcı olabilirim bende aynı jant var hb arabam. çamurluk arası 2,5 cm filan ben yay takmaktan çekiniyorum biraz sertleşiyor araba 16 dan sonra 18 ağır geliyor arabaya takıcaksanız range jantı süper 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 (düzenlendi) Bende yardımcı olabilirim bende aynı jant var hb arabam. çamurluk arası 2,5 cm filan ben yay takmaktan çekiniyorum biraz sertleşiyor araba 16 dan sonra 18 ağır geliyor arabaya takıcaksanız range jantı süper tam zamanında geldiniz buluşma fotoğraflarında görmüştüm yandan bir resmi var mı acaba Mayıs 8, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 erkan abi merhaba nasılsın sana bir kaç sorum olacak yardımcı olursan sevinirim abicim; *senin taktığın jantın aynısını benim araç beyaz sedan takarsak nasıl olur sence 17" mi olsun 18" mi *sadece jantların fiyatı nedir almamda yardımcı olurmusun ve son olarak benim araca genelde kalabalık biniyoruz o şekilde bana artıları eksileri neler olur. araca kalabalık biniyorsan lastiklerin yanaklı olmasında fayda var ... derim ben ... o yüzden 17 inch düşünebilirsin . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 (düzenlendi) tam zamanında geldiniz buluşma fotoğraflarında görmüştüm yandan bir resmi var mı acaba tam yandan bi resim sayfa 60 da var tam zamanında geldiniz buluşma fotoğraflarında görmüştüm yandan bir resmi var mı acaba Jantlar 10 numara ama focus ankara buluşmasında Erkan abinin arabayı gördükten sonra yaylara kesin kararımı verdim inebilcek en iyi seviyeye kadar basıcam arabayı yay takmıcaksanız sedan havada durabilir Mayıs 8, 2013 Aydın Baran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 http://img545.imageshack.us/img545/4650/93519910151571514283703.jpg tam yandan bi resim sayfa 60 da var Jantlar 10 numara ama focus ankara buluşmasında Erkan abinin arabayı gördükten sonra yaylara kesin kararımı verdim inebilcek en iyi seviyeye kadar basıcam arabayı yay takmıcaksanız sedan havada durabilir yay takamam arabaya bu yollarda gitmez yaylı ve basık araba çok mu yüksek durur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 yay takamam arabaya bu yollarda gitmez yaylı ve basık araba çok mu yüksek durur. Şöyle söyleyim ben çok ara kalır dedim ama 2 parmak kaldı ama ben lastikleri 235/40/18 taktım çamurluk aralığı az ama yerden yükseldi azda olsa araç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 (düzenlendi) Jantlar 10 numara ama focus ankara buluşmasında Erkan abinin arabayı gördükten sonra yaylara kesin kararımı verdim inebilcek en iyi seviyeye kadar basıcam arabayı yay takmıcaksanız sedan havada durabilir Diyette de olsa Serdar'ın bindiği araba havada durmaz, bende bile durmuyor! titanum jantlarıda satarım yüzünü bile görmek istemiyorum Replika alıp marka jant yerine takıyorsun, görünüşü daha güzel olabilir ama üzerindekiler daha kalitelidir, elden çıkarma kış lastiğine sakla Mayıs 8, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap