Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Arkadasimin bir arkadasinda mk2 var tek kapi arabayi aldigi gun ST janti takmis bu jantlar evinde duruyomus cok iyi bir fiyata vericek bana sizce nasil olur 17" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Şu janti parlak koyu siyah seklinde photoshoplayabilecek biri var mi ? sabricim al bakalım çift renk Arkadasimin bir arkadasinda mk2 var tek kapi arabayi aldigi gun ST janti takmis bu jantlar evinde duruyomus cok iyi bir fiyata vericek bana sizce nasil olur 17" fotolardan gördüğüm üzere , jantlar fena helde sabri ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Arkadasimin bir arkadasinda mk2 var tek kapi arabayi aldigi gun ST janti takmis bu jantlar evinde duruyomus cok iyi bir fiyata vericek bana sizce nasil olur 17" Taksanız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 (düzenlendi) sabricim al bakalım çift renk Arkadasimin bir arkadasinda mk2 var tek kapi arabayi aldigi gun ST janti takmis bu jantlar evinde duruyomus cok iyi bir fiyata vericek bana sizce nasil olur 17" fotolardan gördüğüm üzere , jantlar fena helde sabri ... Çok guzel shoplamissin abicim tesekkurler Birde fotolari internetten buldum Taksanız? Çorluda oturuyor cocuk bide lastik yok uzerinden Mayıs 20, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Ben standart Titanium jantının yerine bunu takıp bir de 17" lastik masrafı yapmam, ayrıca daha ucuz (hem görünüm hem de değer olarak) bir jant olduğunu da düşünüyorum... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Birde fotolari internetten buldum yani fotoğraflarda gözüken jantlarda baya bir hasar var ; eğer öyleyse hiç bulaşma ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Bence jant güzel. Orjinal ford zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Ben standart Titanium jantının yerine bunu takıp bir de 17" lastik masrafı yapmam, ayrıca daha ucuz (hem görünüm hem de değer olarak) bir jant olduğunu da düşünüyorum... Evet bende çok sade yaa dedim ilk ama 500e veririm takimini dedi bana o cezbetti biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Evet bende çok sade yaa dedim ilk ama 500e veririm takimini dedi bana o cezbetti biraz Bence ucuz mal alacak kadar zengin değilsin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Bence ucuz mal alacak kadar zengin değilsin... ingiliz atasözüydü galba bu Bu arada Sabri az daha bekle bence ben almazdım bu jantı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Bence ucuz mal alacak kadar zengin değilsin... Ama ucuzluğu kalitesizliğinden değil. Orjinal jant kullanilmamis hiç satamamista simdi askere gidicekmiş arabayi satip gitmek istiyor. Yani kelepir aslinda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Ama ucuzluğu kalitesizliğinden değil. Orjinal jant kullanilmamis hiç satamamista simdi askere gidicekmiş arabayi satip gitmek istiyor. Yani kelepir aslinda Şu bakımdan yani: Halihazırdaki Titanium jantları bu alacaklarından daha kaliteli ve gösterişli duruyor, ayrıca bunu ucuz diye tercih edeceksin, çok beğendiğin için değil... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Jant 500 lira olabilir ama size maliyeti 4 lastik + 500 lira olacak. Aklınız da hala 18'lik jantlarda kalacak. 4 lastiğe 1000 lira desek 1500 lira yapar. Üzerine 500 daha koysanız 18 jant+lastik alırsınız. Zorda kalmadıktan sonra alınacak bir jant değil bence. Ford üretimi olması dışında bi özelliği yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 (düzenlendi) Şu bakımdan yani: Halihazırdaki Titanium jantları bu alacaklarından daha kaliteli ve gösterişli duruyor, ayrıca bunu ucuz diye tercih edeceksin, çok beğendiğin için değil... Jant 500 lira olabilir ama size maliyeti 4 lastik + 500 lira olacak. Aklınız da hala 18'lik jantlarda kalacak. 4 lastiğe 1000 lira desek 1500 lira yapar. Üzerine 500 daha koysanız 18 jant+lastik alırsınız. Zorda kalmadıktan sonra alınacak bir jant değil bence. Ford üretimi olması dışında bi özelliği yok Forumumu bu yüzden seviyorum Haklısınız teşekkürler Yok ki şu jantın 18"ini yapan bir firma Tolga abi photoshopla buyutmustu bunlari cok guzel olmustu. Fason jant üreten bir yer açsak para kırarız Mayıs 21, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 sonunda aldık gitti 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap