Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 ingiliz atasözüydü galba bu Bu arada Sabri az daha bekle bence ben almazdım bu jantı İrlanda değil miydi? =) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 sonunda aldık gitti Ne aldın? kaça aldın? Anlat bakalım. Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Ne aldın? kaça aldın? Anlat bakalım. Hayırlısı olsun. erkan abinin jantından aldım... http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-rangerover-8x18-5x108-et45-63.4-hyper-silver-xl-122934348/detay 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 erkan abinin jantından aldım... hadi hayırlısı , bu jantlı focus 3 tane oldu sanırım foto da bekliyoruz ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 erkan abinin jantından aldım... http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-rangerover-8x18-5x108-et45-63.4-hyper-silver-xl-122934348/detay Güle güle kullanın. Araç üzerindede görmek isteriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 hadi hayırlısı , bu jantlı focus 3 tane oldu sanırım foto da bekliyoruz ... Güle güle kullanın. Araç üzerindede görmek isteriz. Yarın kargoya verecekler cuma veya Cumartesi takarım kısmet olursa atarım fotoğrafları hb de gördük ama sedanda bende merak ediyorum nasıl olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 sonunda aldık gitti Hadi hayırlı olsun Serdar, bir bildiğin vardır elbet. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Hadi hayırlı olsun Serdar, bir bildiğin vardır elbet. battı balık yan gider hesabı oldu birazda içimde ukte kalmasından iyidir. bir dahaki aracıma kadar yaş 30 olur birşeye karışmam senin jantlardan sordum bulamadım bir türlü : Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Güle güle kullan, rica etsem varsa ev tipi baskül yanında götürsen de eski ve yeni jantları tartsan... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 erkan abinin jantından aldım... http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-rangerover-8x18-5x108-et45-63.4-hyper-silver-xl-122934348/detay Bu jantların 17 inç olanı varmı acaba yok diye biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 (düzenlendi) Güle güle kullan, rica etsem varsa ev tipi baskül yanında götürsen de eski ve yeni jantları tartsan... Özellikle tartacam Cem abi aklımda zaten geçenlerde yazmıştın sen bende merak ediyorum o zamandır Mayıs 28, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 hayirli olsun.gule gule kullanin inşallah. Tolga.senden bi ricam olsa. Fotoshopla jantlari bi beyaz yapsan diyorum. Nasil durduğuna bakacam. Teşekkür ederim erkan abi bu bijon kapağı için sana işim düşebilir abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 hayırlı olsun kardeşim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 10 numaralı focusun jantları cmax titanium jantları mı yoksa focus rs jantı mı ? Bana 17" c-max gibi geldi hatta oyle sonunda aldık gitti Ooooo hayirli olsuun iyice gozumuz alissin bizde alalim insallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 hayırlı olsun kardeşim... Teşekkür ederim kardeşim senin arabayada ellesek Bana 17" c-max gibi geldi hatta oyle Ooooo hayirli olsuun iyice gozumuz alissin bizde alalim insallah Teşekkürler Sabri darısı sana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap