Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Teşekkür ederim kardeşim senin arabayada ellesek Dürtmeye başladım yavaş yavaş da daha ellemeye başlamadık (Krom cam çıta - kapı eşik vs) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Dürtmeye başladım yavaş yavaş da daha ellemeye başlamadık (Krom cam çıta - kapı eşik vs) Spoiler düşün derim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 battı balık yan gider hesabı oldu birazda içimde ukte kalmasından iyidir. bir dahaki aracıma kadar yaş 30 olur birşeye karışmam senin jantlardan sordum bulamadım bir türlü : Güle güle kullanmak nasip olsun Serdar.Benim eski jantlarımın markası MAM'dı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 (düzenlendi) Güle güle kullanmak nasip olsun Serdar.Benim eski jantlarımın markası MAM'dı. Teşekkür ederim Nihat abi Mamı keskin diye bir yer getiriyormuş Türkiye'ye direk orayla görüştüm ellerinde yokmuş 2-3 aya. Stoğa girecek dediler Mayıs 28, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 10 numaralı focusun jantları cmax titanium jantları mı yoksa focus rs jantı mı ? 8 ve 22 nin jantlari da C-MAx Jantı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Tabi her zaman.. ama sanırım jant göbeği demek istedin, Sahibindende bulduk jant gobegi ama geçmeli galiba sizin jantlara yapiskanli oluyormuş ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 F3 e rs jantı takan var mı acaba forumda ? olmazmı Tolga.senden bi ricam olsa. Fotoshopla jantlari bi beyaz yapsan diyorum. Nasil durduğuna bakacam. yapayım hangi fotoyu çevirteyim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Arabam gelsin ilk işim bu jantlardan taktırmak çok iyi olmuş şöylede bir bak istersen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 hayirli olsun.gule gule kullanin inşallah. Tolga.senden bi ricam olsa. Fotoshopla jantlari bi beyaz yapsan diyorum. Nasil durduğuna bakacam. abi ben jantlara boyayı buldum plasti dip zararı yok istediğin rengi haftada bir değiştir araştırma aşamasındayım alıcam ben abi deneme yaptıktan sonra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 (düzenlendi) Beyazda da böyle güzel durur heralde ben senin yerinde olsam beyaza RS Dark olan versyonunu takardım ... yani şu rengini ... Mayıs 29, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 (düzenlendi) 18" olarak da gümüş renk buldum 2 sinde de bulursun 17- 18 problem olmaz ... Ya Tolga bi şhopla benim jantları beyaz yapsa bi. bir ikitane yaptım ama bence kendi renginde kalsın Mayıs 29, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Bi bakalım beraber o zaman. Bakalım abi izmirde var bitek http://www.plasti-dip.com/ fosforlu renkler bile var jantlar için güzel olabilirler Abi bide ben amerikan park modülünü sipariş verdim talip abiye pazartesi filan gelicek onu beraber taktırırmıyız senin tecrübe var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Erkana ben plasti dip'i alıp ankaraya gelirim; farları da hallederiz hem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Kralsin abi. Farlar derken abi.ariza işiğinimi hslledecez ? Evet. İstersen siyah beyaz değişimi de yaparız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap