Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Ozanla beraber ufak bi buluşma yapip montaji yapariz 11 Haziran'da ancak Plastidiple titanium jantlarini fume yapan arkadas var forumda buluşmalara gelmişti ZOG plakalı adını hatirlayamiyorum. Kenarlardan atma yapmıştı son buluşmada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 yahu zaten plastidip tazyikli suyu yedinmi salıyor kendini ... jant boyanmaz onunla ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 11 Haziran'da ancak Plastidiple titanium jantlarini fume yapan arkadas var forumda buluşmalara gelmişti ZOG plakalı adını hatirlayamiyorum. Kenarlardan atma yapmıştı son buluşmada. Ozan sen geldin mi? Kutuyu aldın mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Ozan sen geldin mi? Kutuyu aldın mı? geldim abi, al demedin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 geldim abi, al demedin? Geliyorum demedin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 abi ben memnunum siyah zeminliden ya Ufak bir fark versek acaba takas yaparlarmiki aldiğimiz yer Tamam. o zaman yapariz 9 haziran isi ne oldu. Diyorum ya İzmirdeyim 11 Haziranda gelcem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Lastiklerimiz geldi jantlar kargoda yarın takarız kısmet olursa 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Lastik seçimini çok iyi yapmişsin. Yol tutuşu çok güzel ve yumuşak bir lastik. Ama keşke 225x40x18 alsaydin bu yollara bu bile ince yanak iki güne 225le yumurta çıkardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 (düzenlendi) Yanak ayni.taban 1 cm az basacakti. Bu arada bijonlarini istedinmi bayiden.orjinal bijonlar olmuyor bu janta. herşey kolisinde var dedi adam bakalım kargo gelsin... sen aldığında kolisinde yokmuydu adamı arayım mi tekrar.. Mayıs 31, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 (düzenlendi) Bana burdaki jantciya geldi kargo. Jantci temin etti benim bojonlari http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-rangerover-8x18-5x108-et45-63.4-hyper-silver-xl-122934348/detay bijon bilezik kiti içierisindedir diyor. yahu bu jantları da petlasın sahibi getiriyor abdulkadir özcan akko jant diye Mayıs 31, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Yanak ayni.taban 1 cm az basacakti. 225 40 18 demek , 18 çapı , 225 genişliği , 225'in%40'ı da yanak kalınlığı demek ... 225'in %40 ile 235'in %40'ı nasıl aynı olabilir ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Tabani dedim ben Tolga. 235 yere 1 cm daha fazla basar +yanagida 45 yanak gibi gösterir. 4 lastik =4 cm fazla basar buda surtunmeyi dahada arttirir. Tabani dedim ben Tolga. 235 yere 1 cm daha fazla basar +yanagida 45 yanak gibi gösterir. 4 lastik =4 cm fazla basar buda surtunmeyi dahada arttirir. yanak aynı demişsin ya ona diyor. taban konusunda haklısın ama yanaklarıda farklı, yanak tabanın yüzdesi olarak veriliyor yani 225 40 18de 9 cm yanak var 235 40 18de 9,4 cm yanak var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-rangerover-8x18-5x108-et45-63.4-hyper-silver-xl-122934348/detay bijon bilezik kiti içierisindedir diyor. yahu bu jantları da petlasın sahibi getiriyor abdulkadir özcan akko jant diye benim araç beyaz bu jantı plastidip ile beyaza boyasak nasıl olur? illa lastik değişmeli mi, üzerindeki std lastik olmazmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 yüzdeli olarak söylemedim. 235 de yanak 45 gibi durur dedim.ayni şey sonuçta.jantida ufak gösteriyor ama konforu daha fazla işte yolllarda kötü olunca daha mantıklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 (düzenlendi) benim araç beyaz bu jantı plastidip ile beyaza boyasak nasıl olur? illa lastik değişmeli mi, üzerindeki std lastik olmazmı 1 -2 sayfa geriye giderseniz orada fotoshoplu beyaz halinide görebilirsiniz... üzerindeki lastik 16" bunlara 18" lastik takılıyor olmaz ki Mayıs 31, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap