Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Serdar'ım yine yakıştırdın eline emeğine sağlık.... Keyifle kullan.....çok beğendim..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 @Serdar yaman, Güle güle kullan çok yakışmış. Teşekkür ederim Engin abi.. Serdar'ım yine yakıştırdın eline emeğine sağlık.... Keyifle kullan.....çok beğendim..... Teşekkür ederim Bekir abi... Erkan abi fikir babası oldu onada teşekkürler... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 hayırlı olsun serdar kardeş kazasız belasız inşallah. bende senden gelecek resimleri bekliyordum. 18 inç ti değil mi jantlar birde bi kaç resim daha ekleyebilirmisin rica edersem. ben de ua bu janttan ya da kartanesi denilen rs jantından takacam da acaba daha önce taktıran varmı forumda diğer janttan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 hayırlı olsun serdar kardeş kazasız belasız inşallah. bende senden gelecek resimleri bekliyordum. 18 inç ti değil mi jantlar birde bi kaç resim daha ekleyebilirmisin rica edersem. ben de ua bu janttan ya da kartanesi denilen rs jantından takacam da acaba daha önce taktıran varmı forumda diğer janttan Teşekkür ederim jantlar 18" aracı yıkamaya verdim gelsin temiz temiz foto atarım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Rica ederim Cem abi senden detaylı bir yorum bekliyorum ağırlık farkı konusunda artıları ve eksileri neler olur. Temel kural hareketli aksamın (disk, salıncak, lastik-jant vb.) hareketsiz aksama (kasa-kaporta) oranı ne kadar düşük olursa konfor ve yol tutuş o kadar iyi olur. Burada aks başına binen ilave yük teorik olarak hem yıpranmayı hızlandıracak hem de konforu ve bir nebze yol tutuşu olumsuz yönde etkileyecektir. Özellikle teorik olarak yazdım çünkü 6'şar kg farkın hissedilebilir bir fark yaratacağını düşünmüyorum. İvmelenmede hissettiğin azalmayı lastik çevresindeki yaklaşık binde 4'lük artış yanında artan sürtünme direncine bağlamak mümkün, ama psikolojiyi de ihtimal dışı bırakmamk lazım. Kısacası keyfini sür! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 @Serdar yaman, Çok Yakışmış Güle Güle Kullanın,Buranın Yolları Beni Düşündürüyor Memlekete Tayin İsteyip Gittiğimde Ben De Düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Hayırlı olsun çok hoş paintle bunun beyaza boyanmış hali nasıl durur acaba Veee mutlu son.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Hayırlı olsun çok hoş paintle bunun beyaza boyanmış hali nasıl durur acaba Bir kaç sayfa geride yapılmıştı ordan görebilirsiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Yeni jant ağırlığı... Eski jant ağırlığı.... Yeni lastik ağırlığı.... Eski lastik ağırlığı.... Yeni jant ve lastik nitrojen dolu ağırlığı... Eski jant ve lastik hava dolu ağırlığı... Veee mutlu son.... Hayırlı olsun.beyazda gerçekten farklı duruyor jant Bİde yayla tamamdır.bende bu ay yapıcam o işi inş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 (düzenlendi) Hayırlı olsun.beyazda gerçekten farklı duruyor jant Bİde yayla tamamdır.bende bu ay yapıcam o işi inş Teşekkürler tayfun... yay düşünmüyorum ama... Temiz temiz Haziran 6, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Göbeğe mavi ford amblem şart ve gaza gelip yay takma sakın Serdar abi, bu gayet yeterli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Yaysız da gayet diri durmuş. Mardin yollarını düşünürsek böyle iyi bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 (düzenlendi) Göbeğe mavi ford amblem şart ve gaza gelip yay takma sakın Serdar abi, bu gayet yeterli Stickerlar var vaktim olmadı onları takmaya Yayı takarsam arabanın altı haşat olur araba yükselsin diye taktım bu jantları altını vurduğum yollardan geçtim değmen geçiyorum artık Yaysız da gayet diri durmuş. Mardin yollarını düşünürsek böyle iyi bence Mardin yoluna ancak bunlar valla Haziran 6, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Yayı takarsam arabanın altı haşat olur araba yükselsin diye taktım bu jantları altını vurduğum yollardan geçtim değmen geçiyorum artık İyi de Serdar sen 215/55-16'dan 235/40-18'e geçmedin mi? Çaptaki farkı yarım santimi, haydi yeni lastik olduğu için taş çatlasa bir santimi ancak bulur, nasıl yükselmiş olacak ki? Senin kilo vermenle alakalı olmasın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 İyi de Serdar sen 215/55-16'dan 235/40-18'e geçmedin mi? Çaptaki farkı yarım santimi, haydi yeni lastik olduğu için taş çatlasa bir santimi ancak bulur, nasıl yükselmiş olacak ki? Senin kilo vermenle alakalı olmasın? Ön çamurluk arası 1.5 parmak tı şimdi 3 buçuk gibi olmuş bende zayıfladım bir 15 kilo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap