Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 @Serdar yaman, Hayırlı olsun yeni gördüm.. On numara olmuş, yaya falan gerekyok bencede 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 (düzenlendi) Teşekkürler tayfun... yay düşünmüyorum ama... Temiz temiz Zevkler tartışılmaz, beyaz boya ve turuncu/nar çiçeği kalipper ile deli dururdu sanki Edit: Araba garajda, yokluğunda iice sardım bu modifiye işine normalde orjinalciyim aslında Haziran 6, 2013 Volkan Kaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 (düzenlendi) @Serdar yaman,Abi canim sikildi bende arabana yay taktim.Bole oldu ama ben cok indirdim galiba. http://img855.imageshack.us/img855/2131/30363355.jpg Uploaded with ImageShack.us Haziran 7, 2013 Cihan Buğdaycı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Birde buna yay takarmısın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 @tayfun çiçek, Buyur kardesim:) ; Uploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Serdar hocam ders vermişsin Jant ağırlığını görünce içimden itiraz ettim " ama yanlış yanlış !!! ebat büyünce başka lastik takacak onun da ağırlığı var. Jant lastik birlikte değrlendirilmeli, tek başına jantın öenmi yok ki. Sonra baktım ayrı ayrı lastikler de veriliyor. Kafam da jant lastik değerlerini topluyorum yavv ne gerek vardı. jant lastik ölçeydi ya derken baktım birlikte de tartmışsın . Tüm ülkeye güzel bir örnek oldu merak edenler için. Jant latik ve birlikte ağırlıklarındaki farkı görmüş olduk. Güle güle kullan yeni tekerler düz bassın kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 @Serdar yaman,Abi canim sikildi bende arabana yay taktim.Bole oldu ama ben cok indirdim galiba. http://img855.imageshack.us/img855/2131/30363355.jpg Uploaded with ImageShack.us çok aşırı olmuş bu yav türkiye yol şartını düşünürsek gitmez bu araba Serdar hocam ders vermişsin Jant ağırlığını görünce içimden itiraz ettim " ama yanlış yanlış !!! ebat büyünce başka lastik takacak onun da ağırlığı var. Jant lastik birlikte değrlendirilmeli, tek başına jantın öenmi yok ki. Sonra baktım ayrı ayrı lastikler de veriliyor. Kafam da jant lastik değerlerini topluyorum yavv ne gerek vardı. jant lastik ölçeydi ya derken baktım birlikte de tartmışsın . Tüm ülkeye güzel bir örnek oldu merak edenler için. Jant latik ve birlikte ağırlıklarındaki farkı görmüş olduk. Güle güle kullan yeni tekerler düz bassın kazasız belasız inşallah teşekkür ederim cenk hocam fikir sahibi değerli büyüğümüz cem hocam o olmazsa aklımın ucundan bile geçmezdi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 @Serdar yaman, Evet bende yaptiktan sonra farkettim abi birak turkiyeyi avrupa`nin yollarinda bile iskence olur. Bi alttada ayni renk hb var o daha iyi oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 @Yakup Çağatay, müdür bu jant ağırlıklarına ayrı bir konu açalım mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2013 @Yakup Çağatay, müdür bu jant ağırlıklarına ayrı bir konu açalım mı? Açabilirsin tabi ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2013 @tayfun çiçek, Buyur kardesim:) ; Uploaded with ImageShack.us eline sağlık bunu gördükten sonra yay şart az kaldı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Nasıl ? 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Buna olmadı.cıks diyorum ben.Canlı görmek lazım yada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 (düzenlendi) @Sabri Özer, Bunlarda vossen galiba.Bunlar yerine 5 kollu su iceriye dogru olan vossen cok daha guzel olur.Sanki arabaya gore cok kucuk kalmis. Focus`a gore bulamadim bu jantin 18`i Uploaded with ImageShack.us Haziran 10, 2013 Cihan Buğdaycı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Vossen 20" uretiyor genelde ve bu replica Cv7 senin Rangedeki Cv3 oda var ama VW grubuna. 5x108 cok kıl bi bijon araliği maalesef. Buna olmadı.cıks diyorum ben.Canlı görmek lazım yada 10 numara ya budur yani param olsada ben alsaam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap