Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Dün yıkamacıda gördüm Antalya'da da ne cevherler varmış Sahibini görmedim, tanımıyorum, lastikler de Nexen idi... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Dün yıkamacıda gördüm Antalya'da da ne cevherler varmış Sahibini görmedim, tanımıyorum, lastikler de Nexen idi... Ilk defa bu janti f3 e yakistirani goruyorum. O da renkten galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Ilk defa bu janti f3 e yakistirani goruyorum. O da renkten galiba. İlk defa mı ? Bu jant'ın yakışmadığı araba yok ki ford olarak sadece aşinalıktan daha iyisini bekleyen tayfa çok yani sıkılan çok Ben çok beğeniyorum fırsatım olsa tüm ford'a bunu takar binerim.Umrumda değil birinin alışması gayet güzeller. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Dün yıkamacıda gördüm Antalya'da da ne cevherler varmış Sahibini görmedim, tanımıyorum, lastikler de Nexen idi... aytozu gri sahibi olarak acilen bu janttan almalıyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 İlk defa mı ? Bu jant'ın yakışmadığı araba yok ki ford olarak sadece aşinalıktan daha iyisini bekleyen tayfa çok yani sıkılan çok Ben çok beğeniyorum fırsatım olsa tüm ford'a bunu takar binerim.Umrumda değil birinin alışması gayet güzeller. Bide bi connect te gorup begenmistim. F3 e ilk defa dedim ayrica. Yoksa 2 ve 2.5 e yakisiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Bide bi connect te gorup begenmistim. F3 e ilk defa dedim ayrica. Yoksa 2 ve 2.5 e yakisiyor. F3 içinde diyorum bütün ford'lar diye belirttim. Fiesta'sından Mondeo'suna Bu jant'ı beğenmiyorum deyip F3 st'yi beğenenleri eledin değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Yalnız Cem abininde eline sağlık çok güzel bi açıdan çekmiş fotoyu.Tam bir katologluk foto olmuş . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 jantlar biraz pis ama , bence RS jant'ı 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 jantlar biraz pis ama , bence RS jant'ı Stoplar değişmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Stoplar değişmiş. Evet akvaryum gibi olmuş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Seymenoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Dün yıkamacıda gördüm Antalya'da da ne cevherler varmış Sahibini görmedim, tanımıyorum, lastikler de Nexen idi... Hiç fantazi yapmanın gereği yok, Focus'a takılması gereken jant bence budur! Tam anlamıyla ''ben bir Ford araca aitim'' diyor bu jantlar. Lastiklerim eskidiği zaman Style jantları kışlıklara aktarıp bu jantı almayı düşünüyordum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 jantlar biraz pis ama , bence RS jant'ı Bence fotoyu koymaktaki amaç stoplar gibi photoshop sanki ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 (düzenlendi) photoshop sanki ? aynen fotoşok ... Hiç fantazi yapmanın gereği yok, Focus'a takılması gereken jant bence budur! fotoğrafın açısı mükemmel olduğu için size öyle geliyor ... mesela , benim jantlar ve araba burada mükemmel duruyor ... açısı ve ışıktan dolayı ... ama herzaman böyle gözükecek diye birşey yok fotoğraflar yanıtılcı olabilir ... Eylül 4, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Seymenoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 aynen fotoşok ... fotoğrafın açısı mükemmel olduğu için size öyle geliyor ... mesela , benim jantlar ve araba burada mükemmel duruyor ... açısı ve ışıktan dolayı ... ama herzaman böyle gözükecek diye birşey yok fotoğraflar yanıtılcı olabilir ... Hocam gerçekten sizin jantlar da çok şık duruyor.Zaten bence sizin jantlar ve benim bahsettiğim jantlar bu araca en çok yakışanlar. Bakın bu forumdan bulduğum başka açıdan başka renk araçta jantların nasıl durduğunu gösterir 2 adet fotoğraf; 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 fena olmamış sanki 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap