Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Ben böyle bir jant istiyorum hem y hemde nikelajlı acaba bulabilirmiyiz http://www.youtube.com/watch?v=z-nagDXU_N0 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 gerçekten bes para etmez Sabri Resimdeki hali ile canli hali çok çok farklu Wossen takacaksan 19 inc ten asagi olmayacak.yanakta 3 cm olacak. Bizim renc jantlsr ondan daha guzel Erkan 2 mesaj önce koyduğun jantın fiyatı nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Erkan abim selectivede gelen jant bu değil hatirla ben benim arabaya takmistim denemelik o. Bu farkli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 1100 tl bugün arkadaşın araca taktık güzel durdu.ama benim tarzım değil .. Arkadaş öne 8,5 arkaya 9,35 taktı. f3 8,5 takarsak güzel durur . Ben hala selective jantı diyorum. aslında güzel durmuş da biraz german style gibi geldi bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2013 Yahu o f2,5 ST jantı değilmiydi? Yook onu bulsam ben Hatta selective mondeodan cikmaydi adam kışlıklari kullaniyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ayhan Ayaz Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 iyi akşamlar arkadaşlar. aracım focus 2012 sedan titanium..fabrikadan gelen lastiklerin üzerinde orjinal titanium jantları var. orjinalleri yazlık lastiklerimde kullanıyorum.kış lastiklerim içinse aşağıdaki jantları almayı düşünüyorum.bijon aralığı aynı 5X108. sizce nasıl bu jantlar? 650 tl fiyatı var. sadece kışın 3-4 ay kullanıcam ama yinede düzgün bişey olması gerekli diye düşündüm.bunlar düzgün mü? :):)teşekkür ederim...iyi akşamlar.. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-16-inc-ford-janti-sifir-141274500/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ayhan Ayaz Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2013 Çok iyi . iş görür ..fiyatında takılıyorsanız kara jant alın kullanın. veya orjınal jantlarınıza kışlıkları giydirin. yazada 1inç büyük jant lastik alırsınız tabi karar sizn teşekkür ederim erkan bey.az önce aradım firmayı.stoğa pazartesi gelir dediler. 17 inç olanı var dedi ama ben jant büyütmeyi istemiyorum.ayrıca bide 17 inç kış lastiği almak zorunda kalıcam masrafı arttırmayayım :):)bu jantların 40 tl kargo ücreti varmış.690 tl ye geliyor.bence uygun. bunları alıp kışlıklara takarım diyorum.orjinallerde yazlıklarda kalır.teşekkür ederim.iyi günler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 süper olmuş , çok beğendim ... yanlız ford logosunu mavi takarsan daha güzel olur ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 orjinal ve 17"mi bunlar? lastik ölçüleri ne? sanki biraz küçük durmuş gibi geldi bana beğenmedim ki tolga abinin arabasında çok beğeniyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Titanium'ların üzerinde gelen Borbet'ler de çoğu kimse beğenmese bile kaliteli jantlar, açıkcası ben üzerine o kadar para vermeye razı olmazdım. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-jant-market-17-jant-5x108-takim-575-tl-141255410/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 orjinal ve 17"mi bunlar? lastik ölçüleri ne? sanki biraz küçük durmuş gibi geldi bana beğenmedim ki tolga abinin arabasında çok beğeniyorum. Aslında lastik ve jantın büyüklüğü ideal ama leylek gibi havada duruyor araç ondan göze hoş gelmiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Aslında lastik ve jantın büyüklüğü ideal ama leylek gibi havada duruyor araç ondan göze hoş gelmiyor. orjinalden daha açık geldi bana lastik çamurluk arası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 sanki lastikler 16dan 15e küçülmüş gibi duruyor niye öyle olduysa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 sanki lastikler 16dan 15e küçülmüş gibi duruyor niye öyle olduysa 18 olarak tasarlanan bir janti 17ye 16ya kucultunce oyle duruyor iste Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 @, orjinal rs bulmak imkansız gibi birşey oem jantlar lastik ölçüleri 215/50/17 @Cem Boneval, Linkteki jantlar ikinci el ben sıfır kutusunda aldım o yüzden biraz pahalı oldu @Tolga Başaran, Teşekkürler maviyle de denedim ama gri daha güzel durdu cmax jantını takıncada 215/50/17 böyle leylek gibi olacak yani? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap