Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Teşekkürler maviyle de denedim ama gri daha güzel durdu jant'ın orjinalinde mavi logo var , zaten replica jantın replica olduğunu renksiz logodan anlarsın ... bence mavi logo daha orj duruyor ... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Seymenoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 BU araca yay şart hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 bu jant eski modelmidir bilmiyorum ama mat olanının focusa çok yakışacağını düşünüyorum. ve sanırım bu marka türkiyede yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 et si kç bunun ? bu jantın sadece markasını biliyorum o üstünde yazıyor diye . ama taktım kafayı bu janta. mustang de gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 jant'ın orjinalinde mavi logo var , zaten replica jantın replica olduğunu renksiz logodan anlarsın ... bence mavi logo daha orj duruyor ... Bu jant 17 mi 18 mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Bu jant 17 mi 18 mi? 18 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 18 oldu mu 18 olmalı o zaman. güzel duruyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Bu da benim eski aracın üzerinde olan jantlar, orijinal 5 kolludan sonra en çok yakıştırdığım jant bu jant. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Bu da benim eski aracın üzerinde olan jantlar, orijinal 5 kolludan sonra en çok yakıştırdığım jant bu jant. Abi eskilerden mi diyorsun ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Abi eskilerden mi diyorsun ) Evet resimde ki araç eski aracım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Bu da benim eski aracın üzerinde olan jantlar, orijinal 5 kolludan sonra en çok yakıştırdığım jant bu jant. Fotoğrafın çekildiği yer tanıdık mı nedir. Yaza durumu toparlarsam çok kollu bi 17 ya da 18 patlatsam mı acaba. Kaşıntı fena birşey vesselam. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Fotoğrafın çekildiği yer tanıdık mı nedir. Yaza durumu toparlarsam çok kollu bi 17 ya da 18 patlatsam mı acaba. Kaşıntı fena birşey vesselam. Hidro elektriğe varmadan göl kenarında çekmiştim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Hidro elektriğe varmadan göl kenarında çekmiştim Ben daha o bölüme geçemedim sanırsam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Ben daha o bölüme geçemedim sanırsam Bizim buluştuğumuz yerin takriben 5 km daha ilerisi, görmüş olman lazım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 İlk gelişimde geçtim o yolu komple, kafam bi milyondu o zaman hatırlamamam çok normal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap