Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Bu jantlar süper duruyor bence..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-ve-bakimli-fazla-iddali-142801883/detay/ Bu arabayi bizim burda gordum 2 kere yazmistim hatta foruma Bu arada jantlar Opel janti 5x108 olarak uretilmis bir replika yada araya flanş taktirmis ama oda zararli tabi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Bu jantın marka ve modeli nedir bilen varmı? Yardımcı olursanırz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Bu jantın marka ve modeli nedir bilen varmı? Yardımcı olursanırz sevinirim range rover jantı diye geçiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Bu jantın marka ve modeli nedir bilen varmı? Yardımcı olursanırz sevinirim Bu Erkan abinin arabasi degil mi ya Forumda konusu mevcut benim arabam bolumunde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2013 Bu jantın marka ve modeli nedir bilen varmı? Yardımcı olursanırz sevinirim http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-rangerover-8x18-5x108-et45-63.4-hyper-silver-xl-122934348/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2013 bu arada benim jantlarda satılık sanırsam arabayı değiştircem ilgilenenler pm atabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2013 Bu Erkan abinin arabasi degil mi ya Forumda konusu mevcut benim arabam bolumunde Forumda gezerken rastlamıştım ve fotoğrafı kaydetmiştim. Kışlık lastikleri çıkarttığımda nasip olursa bir takım alıp kışlıkları taktıracağım. Lastikleri tak-çıkar ve balans derdinden kurtulurum sanırım. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-rangerover-8x18-5x108-et45-63.4-hyper-silver-xl-122934348/detay teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Bence bu jant en sade ve en güzeli. Lansman jantı galiba daha önce paylaşılmıştı ama bu fotoğraf hoşuma gitti burdada bulunsun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Gözütok Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Arkadaşlar Kasım da alacağım beyaz focusuma güzel bir jant almak istiyorum malum sizlerin değerli fikirlerine ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum Şimiden ilk sorum focus 3 lerin bijon aralığı ? bi tane buldum momo wrs 17'' sizce nasıl gider mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Merhabalar.. Jantlar 17 inç Çeşit olsun.. Fiat stilo daki akrep jantlari hatirlatti bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Alfa da bunun aynisinin olacagini sanmiyorum. Benzerleri olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Arkadaşlar yanlış yönlendirme için kusura bakmayın. Bu jantları İzmir'de bir lastik&jant mağazasının 5x108 bijon diyerek yönlendirmesi ile alıp takmıştım ancak arabada 2 gündür balans problemi vardı. Bugün başka bir firmada bijon ölçümü yaptırdım ve jantlar 5x110 ET35 Alfa Romeo replika jantı çıktı. Aldığım yere götürdüm ve tipik esnaf ağzıyla: "bi şey olmaz, biz bu şekilde hep takıyoruz" vs vs gibi bir karşılık aldım. Sonucunda araca bilezik takıp balans problemini çözdüler. Ancak bu tarz bi uygulamaya karşı olduğum için istediğim jantları söyledim. 1 hafta içerisinde istediğim jantları temin edip, ücretsiz değişim yapacaklar. Cok ozur dilerim ama o adam esnaf falan degil. Agir konusmuyorum hadi neyse. Ama oyle sacmalik mi olur ya. O taktiklari ek parcaya da cok guvenmeyin. Temkinli olun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Haberleşelim tamam abi haberleselim ;-) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 tamam abi haberleselim ;-) Sizin jantlar neydi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Sizin jantlar neydi ?erkan abinin jantlardan range janti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap