Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Oturdum hesapladım, 5 kollu spor paket jantları ve Nokian Zline lastikler bana göre "çüşşş" denecek fiyatlara geliyor. En güzeli oturayım oturduğum yerde dedim hakikaten. Lastiklerim eskiyene kadar eldekilerle devam. Rakam olarak alsak o "çüşş"ü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Rakam olarak alsak o "çüşş"ü? Jantlar 2265TL Lastik 2036TL Kdv Dahil... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Jantlar 2265TL Lastik 2036TL Kdv Dahil... Çüşş çok kibar mı kalmış ne Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 S-Max Mondeo Amm çeşidi varmış bunların... Cem abim noktayı koymuş İlandaki jant 2. mondeo jantı ama Erkan abi bakmış S-max jantıymış anlamadım ama zaten ilanda 4 jant vardı 2 jantmış foto çalıntı büyük ihtimal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 arkadaşlar ford focus 3 ün lasman jantları türkiyede fiyatları ne kadar ? 18inç olan !!!bilgisi olan varmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 arkadaşlar ford focus 3 ün lasman jantları türkiyede fiyatları ne kadar ? 18inç olan !!!bilgisi olan varmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 teşekkür ederim sagol !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 teşekkür ederim sagol !!! rica ederim !!! ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Türkiye fiyat baya uygunmuş burda 2.900tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 The Original 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-vossen-cv-1-17-inc-5x-108-on-arka-farkli-154717624/detay İstanbulda bu jantı deneyebilcek olan varmı acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-vossen-cv-1-17-inc-5x-108-on-arka-farkli-154717624/detay İstanbulda bu jantı deneyebilcek olan varmı acaba ? sende range jantı vardı sanırım o çok daha iyi duruyor bence... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 sende range jantı vardı sanırım o çok daha iyi duruyor bence... evet range rover jantı var onlar 18 olduğundan dolayı yay takma mesafesi kalmadı çamurlukta o yüzden 17 takıp biraz pıstırmak istiyorum aracı o yüzden bunlar güzel bir seçenek olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Aldığımda bende taktıracam bunlardan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Focusun jantı bu bence Tabi nerde kaça bulunur bilinmez... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap