Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-ford-st-18-jant-mondeo-focus-bilal-yuksel-166424030/detay Buda güzel olabilir deneyeceğim birgün denk gelirsem, volvo r design jantı Nasıl sizce? Düşünüyorum bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Düşünüyorum bende Parayı ayarladım bende şimdide jant bulamiyorum. Çarşamba günü bir gidip denicem bizim burda buldum ama 1.350 istiyor adam 1.100e ilan var dedim abi onlar akon marka mi ne dedi bizimkiler daha kaliteli bir markanin dedi. Ya beni yedi yada doğru Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Parayı ayarladım bende şimdide jant bulamiyorum. Çarşamba günü bir gidip denicem bizim burda buldum ama 1.350 istiyor adam 1.100e ilan var dedim abi onlar akon marka mi ne dedi bizimkiler daha kaliteli bir markanin dedi. Ya beni yedi yada doğru Dene bir resim at bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2014 Dene bir resim at bakalım Bu konuya koyarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-ford-st-18-jant-mondeo-focus-bilal-yuksel-166424030/detay Buda güzel olabilir deneyeceğim birgün denk gelirsem, volvo r design jantı Nasıl sizce? Geçen gün bu jantın orijinalini çıkma olarak buldum sahibindencomda Oldukça az kullanılmış lastiklerle birlikte 2200 tl bırakıyordu.Maalesef nakliye çözümünü bulamadım ve vazgeçtim.Ertesi gün satılmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2014 Geçen gün bu jantın orijinalini çıkma olarak buldum sahibindencomda Oldukça az kullanılmış lastiklerle birlikte 2200 tl bırakıyordu.Maalesef nakliye çözümünü bulamadım ve vazgeçtim.Ertesi gün satılmış Fiyat iyiymiş gerçekten fakat R design V40lar 17" geliyor Türkiyeye isterseniz ekstra parayla 18" alıyordunuz büyük ihtimal sizin gördüğünüz ilan 17" olandı Doğru mudur ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Fiyat iyiymiş gerçekten fakat R design V40lar 17" geliyor Türkiyeye isterseniz ekstra parayla 18" alıyordunuz büyük ihtimal sizin gördüğünüz ilan 17" olandı Doğru mudur ? Aynen 17 inçti jantlar.Ben zaten 18 düşünmüyordum.Lastikler biraz eskisin yine bu jantı düşüncem.Volvo sitesinde tüm jantların özelliklerini paylaşmış.Ancak fiyatları arayıp sormak lazım.Benim sahibinden bulduğum jant buydu: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Aynen 17 inçti jantlar.Ben zaten 18 düşünmüyordum.Lastikler biraz eskisin yine bu jantı düşüncem.Volvo sitesinde tüm jantların özelliklerini paylaşmış.Ancak fiyatları arayıp sormak lazım.Benim sahibinden bulduğum jant buydu: Anladım. Bende bugün bu jantin 18ini deneyeceğim bakalım nasıl duracak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 ben çok şık duracağını düşünüyorum. Fotoları bekliyoruz o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 ben çok şık duracağını düşünüyorum. Fotoları bekliyoruz o zaman. Burayada atmış olayım. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 e olmuş bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 e olmuş bu Bende ayni tepkiyi verdim Buarada 225/40/18 lastikler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Buarada 225/40/18 lastikler güzel olmuş yaa ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 güzel olmuş yaa ... Abi inan bende hiç beklemiyordum ama çok güzel durdu. Tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2014 Abi inan bende hiç beklemiyordum ama çok güzel durdu. Tavsiye ederim Tam tahmin ettiğim gibi. Zaten basit anlamda fotoshoplar yapmıştım.Kesinlikle titanium jantlarından iyi durmuş.Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap