Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Çok yakışmış gerçekten iyi günlerde kullanın. Gördüğüm en güzel focus 3 jantı Güle güle kullanın Jantlar aracın rengi ile çok güzel uyum sağlamış, harika durmuş. Teşekkürler :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Arkadaşlar merhaba. Trend focusuma uzun aramalara rağmen orjinal jant bulamayınca, bulduklarımında fiyatları yüksek gelince, aşağıdaki resimlerde gördüğünüz jantları aldım. 16" replika. Yorumlarınızı bekliyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir jant 10 numara olmuş valla düşer 5 kollu 18 inç lansman jantından sonra gördüğüm en güzel jant güle güle kullan Sabri ...Geçenlerde internette ,bu jantı bi yerlerde daha gördüm ama hatırlayamadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 jant 10 numara olmuş valla düşer 5 kollu 18 inç lansman jantından sonra gördüğüm en güzel jant güle güle kullan Sabri ...Geçenlerde internette ,bu jantı bi yerlerde daha gördüm ama hatırlayamadım Teşekkürler Volvo V40 jantı abi ordan hatırlıyor olabilirsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Arkadaşlar merhaba. Trend focusuma uzun aramalara rağmen orjinal jant bulamayınca, bulduklarımında fiyatları yüksek gelince, aşağıdaki resimlerde gördüğünüz jantları aldım. 16" replika. Yorumlarınızı bekliyorum. Valla şöyle yandan bir foto olsaydı yorum yapmak daha kolay olurdu sanki. Bu açılardan jant nasıl durmuş,tam mı yoksa küçük mü kalmış anlamak zor geldi bana ama ST jant iyidir yakışmayanını görmedim daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Baldemir Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir çok yakışmış Maşallah ne kadara mal oldu .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Maşallah Çok yakışmış araca 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman Akyar Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Çok güzel maşallah volvo jantıda çok iyimiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 17" yada 18" takabilsem iyi olacaktı ama hem ekstra lastik maliyeti ve konfor kaybı hemde maddi durumun elvermemesi nedeniyle şimdilik bu 16" ile devam edeceğiz. Ama ilerde durum rahatlayınca en alt iki resimdeki jantlardan birini almayı düşünüyorum... İlerde sahip olmak istediğim jantlar... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 çok yakışmış Maşallah ne kadara mal oldu .. Toplam 2.800 liraya mal oldu Maşallah Çok yakışmış araca Çok güzel maşallah volvo jantıda çok iyimiş Çok teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 (düzenlendi) 17" yada 18" takabilsem iyi olacaktı ama hem ekstra lastik maliyeti ve konfor kaybı hemde maddi durumun elvermemesi nedeniyle şimdilik bu 16" ile devam edeceğiz. Ama ilerde durum rahatlayınca en alt iki resimdeki jantlardan birini almayı düşünüyorum... İlerde sahip olmak istediğim jantlar... Biraz ufak kaldığı doğru fakat jantı 1' büyütmek masrafları neredeyse 2 katına çıkartıyor durum dahilinde yapılabilecek en iyi jantıda almışsınız zaten. Şu üstteki jant gerçekten çok güzel duruyor,imkan olunca gerçekten denemek lazım lakin TR'de bulunur mu meçhul.. Bir altındaki vardı sanırım ama bu daha güzel. Edit:Şimdi farkettimde makyajlı ST'nin jantıymış bunlar ohoo bunu bulana kadar bizim arabalar eskir Eylül 16, 2014 Semih G. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Biraz ufak kaldığı doğru fakat jantı 1' büyütmek masrafları neredeyse 2 katına çıkartıyor durum dahilinde yapılabilecek en iyi jantıda almışsınız zaten. Şu üstteki jant gerçekten çok güzel duruyor,imkan olunca gerçekten denemek lazım lakin TR'de bulunur mu meçhul.. Bir altındaki vardı sanırım ama bu daha güzel. Edit:Şimdi farkettimde makyajlı ST'nin jantıymış bunlar ohoo bunu bulana kadar bizim arabalar eskir 19" birde bunlar :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 19" birde bunlar :) Oo iyi iyi, bizim atmosferiğe takayımda kıpırdayamasın yerinden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Teşekkürler Volvo V40 jantı abi ordan hatırlıyor olabilirsin volvo da da kullanılıyor evet ama ben başka bir focusta gördüm de nerde gördüm hatırlayamadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Araca bu jantları düşündüm arkadaşlar fikrinizi alabilirmiyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap