Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Bence şık ama birde araç üzerinde görmek lazım. Çapı nedir bu jantların. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 18 jantlar birde araç beyaz jantları bronza boyatmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 18 jantlar birde araç beyaz jantları bronza boyatmayı düşünüyorum Gun metal beyaz arabaya deli gider bence... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 (düzenlendi) 17" focus sport jantlarla sedan focus 3 Ekim 22, 2014 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Sağ profilden birkaç resim daha görseydim kusacaktım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Sağ profilden birkaç resim daha görseydim kusacaktım birkaç tane daha ekleyim kusun o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Baldemir Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Teşekkürler Volvo V40 jantı abi ordan hatırlıyor olabilirsin fiyat olarak neye mal oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 fiyat olarak neye mal oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 fiyat olarak neye mal oldu Sabri arkadaş 2800 Tl ye mal etmiş ama biraz daha uygun fiyattakı lastiklerle ( kumho,petlas,syron,falken sava,Gt radial vs .gibi lastik kullanılarak 2000TL ye hatta iyi bir pazarlıkla 1900 TL ye mal edilebilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Sabri arkadaş 2800 Tl ye mal etmiş ama biraz daha uygun fiyattakı lastiklerle ( kumho,petlas,syron,falken sava,Gt radial vs .gibi lastik kullanılarak 2000TL ye hatta iyi bir pazarlıkla 1900 TL ye mal edilebilir. Tabiki. Lastikler benim şansıma oldu biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Ve kışlıklarımız Focus Mk 2,5 Trend-X jantı Starmax Kış Lastiği Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Lastikleri ile 2800 TL ise uygun bir fiyat. 18" jant ve ince yanağı ile Türkiye şartlarına ne kadar uygundur. Orası tartışılır. Tartışılmayacak olan ise jant araçta çok güzel durmuş içim gitti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17inc-5x108-orjinal-asa-mat-black-jant-takimi-200750910/detay Bu jant yakışmaz mı? Yakışır. Hemde çok yakışır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17inc-5x108-orjinal-asa-mat-black-jant-takimi-200750910/detay Bu jant yakışmaz mı? Yakışır. Hemde çok yakışır. Güzel olur [emoji106][emoji106][emoji106] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17inc-5x108-orjinal-asa-mat-black-jant-takimi-200750910/detay Bu jant yakışmaz mı? Yakışır. Hemde çok yakışır. Bu jant orjinalinde minimum 19" uretiliyor yani 17" kötü durabilir. 18lik lansman jantinin 16lari gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap