Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 Şimdi, Soner Erik said: Arabayı aldığımdan beri 42 Psi ile dolaşıyormuşum. 'Amortisörler güzel ama bir sertlik var' diyordum, nedeni belli oldu. 31 Psi çekince daha konforlu oldu. Ama 42 Psi yolun bozukluğunu baya hissettiriyordu. BBS SR jantlar gerçekten güzel görünüyor. @İlker Ka. Türkiye'de bu jantları bulabiliyor muyuz? Araştırdınız mı? Valla aferin sana.Arabayı alınca zaten ilk benzinliğe girmedinmi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Valla aferin sana.Arabayı alınca zaten ilk benzinliğe girmedinmi? Girdim de depoyu fulledim. Aklıma fabrikanın 42 Psi hava basacağı hiç aklıma gelmedi. Kendisi uygulamayacak madem, neden kapıya lastik basınç tablosu koyuyor. Demek fabrikada bas havayı geç sistemi hakim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 Fabrika bilerek fazla basıyor, bayii'nin düzeltmesi gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 9 dakika önce, Yakup Çağatay said: Fabrika bilerek fazla basıyor, bayii'nin düzeltmesi gerekiyor. Aslında bayiyede güvenmemek lazım.Kullanıcı olarak pek çok şeyi kontrol edebiliriz.Mutlaka gözden kaçabiliyor.Ön cam fışkiyelerinin hortumları bağlanmamıştı bende mesela. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 Öyle tabi hep diyoruz da soner abi bile bakmamış işte 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 Ya ilk anki hevesten benzin almışım iyi ki ha .Arabaya binince la kullanabilirim inş dedim içimden ha ha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2015 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: Öyle tabi hep diyoruz da soner abi bile bakmamış işte Aracın yeni olması parlaması ve ihtişamı karşında sadece bakıyordum. İşlemler bitsin de hemen kullanayım derdinde idim. Bide araca bindim müziği açtım abooo ne güzel çalıyor sony, mest olmuş bir biçimde arabamın tadını çıkarıyordum. Nereden biliyim 42 Psi basmışlar. Gözüm görmüyor tabi... Konuyu dağıtmayalım. Güzel jant BBS SR ama alamam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Carre (halis mulis Türk malı) 7x17 ET 38 5x108, adedi 250 TL diyelim. Nasıl sizce? Ve hangisi? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 fena değil... ancak konfigüratör koymuş vatandaş, ama bijon sayısı tutmuyor falan... Gözle görmeden olmaz hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 2 veya 3 numara spor duruyor. Benim arabanın rengine (manyetik gri) en uygunu 2 numara olur heralde. Ama ben hala BBS SR diyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 (düzenlendi) bijon sayısı tutmuyor bijon aralıkları 4x108 bunların galiba ... Kasım 25, 2015 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Ben sevemedim nedense (bkn: orjinalciyim) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 15 dakika önce, Hakan Saraylı said: Ben sevemedim nedense (bkn: orjinalciyim) Yaşındandır ha ha ha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 29 dakika önce, Doğan Kurban said: Yaşındandır ha ha ha Haydaaa bana ihtiyar dedi gördünüz değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 (düzenlendi) 17 dakika önce, Hakan Saraylı said: Haydaaa bana ihtiyar dedi gördünüz değil mi? Hayatta en sevmediğim şey yalan söylemektir ne yapam gençsin mi diyem ha ha ha Kasım 25, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap